Kırmızı Oda Dizisinde Kumru Olayına Sosyal Medyadan Tepki Geldi! Kumru Ne Söyledi!

Kırmızı Oda Dizisinde Kumru Olayına Sosyal Medyadan Tepki Geldi! Kumru Ne Söyledi!

Kırmızı Oda dizisinde Kumru olayı izleyenleri üzmüştü. Son yayınlanan bölümde Kumru neler söyledi? Kumru olayına sosyal medyadan tepki geldi? Kumru ne söyledi?

İnsanların psikolojilerini ele alarak derinden bir inceleme yapan diziyi kitlesi her geçen gün daha fazla beğeniyor. Özellikle ilk bölümleriyle damga olan dizi kalitesinden adeta hiç ödün vermiyor. Ama dizinin son çıkan bölümünde seyirci çıldırmaya başladı. Kumru’nun başına gelen olaya herkes şaşırdı. Kırmızı Oda Kumruya Neler Oluyor? 

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM DURUMU!

Her yayınlanan bölümünde insanları derinden etkileyen dizi son bölümünde akıl almaz bir olay yaşandı. Milyonlarca izleyici Kumru’nun söylediklerini dinlerken hem sinirlendi hem de ağlattı. Kumru ise bu söylediklerine karşı herkesten büyük bir tepki aldı. Kaynanasının çok iyi olduğunu dile getiren Kumru, amacının da farklı olduğunu dile getirdi.

KIRMIZI ODA KUMRU NELER SÖYLEDİ!

Olay hakkında ise Kumru şu şekilde yanıtlar verdi: ‘’Sen kızı beğendiysen gerisi zaten kolay. Resmi nikahı da istediğin gibi kıyarsın. Ben Kumruyla evlenmeniz başından beri karşıydım zaten. Ortada dünür diyeceğimiz birisi bile yok ki? Ama bu kız öyle değil. Babası ölünce mal mülk kız kaldı görmüyor musun? Yeter ki bize evet desin sonra keyfine bak!’’ deyince. Kocası ona biraz sert çıkışarak: ‘’Ya Kumru, o huzursuzluk çıkarmayacak mı? Anlaşabilecekler mi? Başımızdaki birken iki olmasın sakın!’’ şeklinde ifadelerini dile getirdi.

KIRMIZI ODA KUMRU OLAYINA TEPKİ!

Olaylar iyice kızışınca Kumru biraz tedirgin olmaya başladı. Daha sonra ise Yavuz’un kendisine aşık olduğunu dile getirerek, başlardayken ona karşı güvendiğini ve sevgisine inandığını söyledi. Yavuzun kendisi için ağlayarak sevdiğini sanan Kumru, ‘’Ben sandım ki bana gerçekten aşık! İnsan sandım onu tamam dedim kaçalım. Meğer yanlış sanmışım.’’ Sözlerini söyledi. Bu olaylara karşı boş kalmayan izleyiciler ise ‘’Bu nasıl zihniyet ya bu ne?’’ gibi bir tepkiyi sosyal medya üzerinden dile getirdi.