Kırmızı Oda Dizisinde Korkulan Başa Geldi! Kırmızı Oda Dizi Çekimleri İptal Edildi!

Kırmızı Oda Dizisinde Korkulan Başa Geldi! Kırmızı Oda Dizi Çekimleri İptal Edildi!

Kırmızı Oda dizisi çekimleri hızlı bir şekilde iptal edildi. Dizide yaşanan virüs vakaları nedeniyle yayın hayatına ara verebileceği kaydedildi. Hangi oyuncular virüse yakalandı? Testi pozitif çıkanlar karantinaya alındı. TV8'de ekrana gelen Kırmızı Oda bu hafta yayınlanacak mı merak ediliyor.

Kırmızı Oda dizisinde beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Dizi çekimlerinin bir anda durması izleyicileri harekete geçirdi. TV8'de ekrana gelen reyting rekortmeni dizinin bir süre çekilmeyeceği öğrenildi. Nedenini duyanlar ise panik oldu. Peki dizi çekimleri neden durdu?

Çalışanlarda Virüs Tespit Edildi

Kırmızı Oda dizisi ekibinde ve oyuncusunda virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Bu haberin hemen ardından oyuncular başta olmak üzere pek çok kişiye test uygulandı. Pozitif çıkan çıkmayan pek çok kişi karantinaya alınarak bir süreliğine izole şekilde kendini koruyacak. Böylelikle virüsün etkileri geçene kadar dizi çekimlerinin devam etmeyeceği bilgisi iletildi.

Hangi Oyuncu Virüse Yakalandı?

Diziye katılan konuk oyuncular arasında Nihal Yalçın, Ayça Bingöl, İlayda Alişan ve Merve Dizdar gibi oyuncular bulunuyordu. Ayrıca Ayta Sözeri'nin testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Virüse yakalandığı öğrenilen oyuncunun ikinci tesit negatif çıktı ve dizi ekibi rahatladı. Ancak ekip içerisinde toplamda 14 kişinin virüse yakalanması dikkat çekti. Bu nedenle dizi çekimleri iptal edildi.

Kırmızı Oda Çekimleri İptal!

Kırmızı Oda dizisi çekimlerinin iptal edilmesi izleyicileri panikletti. Ancak dizinin bir süreliğine bunu yapacağı ve sonrasında yayın hayatına devam edeceği belirtiliyor. Dizi önümüzdeki hafta yayınlanacak mı merak edildi.