Kırmızı Oda Dizisinde Beklenmedik Ayrılık! Kırmızı Oda Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılıyor

Kırmızı Oda Dizisinde Beklenmedik Ayrılık! Kırmızı Oda Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılıyor

Kırmızı Oda dizisi Boncuk karakterinin yeni bölüm fragmanında ayrılacağı ortaya çıktı. Burcu Biricik 22. bölümde Kırmızı Oda'dan ayrılıyor mu? TV8 dizisindeki bu gelişme herkesi üzdü. Hikayesi biteceği iddia edilen diziyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Cuma günü yayınlanacak yeni bölümde Burcu Biricik yok mu?

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde heyecanlı anlar yaşanmakta. Merakla beklenen yeni bölümde ünlü oyuncu Burcu Biricik'in üstü çizilmiş gibi duruyor. Hikayesinin sona erdiği ihtimali gittikçe güçlendi. Çünkü kendisinin kaza yaptığını görüyoruz. Boncuk karakterinin başına gelecekler onun sonu olabilir. Peki Burcu Biricik diziden ayrılacak mı? TV8'de yaşanan gelişmeleri en yakından takip ediyoruz.

Kırmızı Oda'da Ayrılık!

Kırmızı Oda 22. bölüm fragmanında Burcu Biricik'in canlandırdığı Boncuk araç çarpması sonrası hayatını kaybedebilir. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla böyle bir kazanın yaşanacağı anlaşılıyor. Bir yandan da kazanın hayali olup olmadığı da araştırılmakta. Cuma akşamları yayınlanan dizide ne gibi gelişmelerin bizleri beklediğini göreceğiz. Sevilen yapımla ilgili ortaya atılan iddialar da şekillenecek.

Burcu Biricik Diziden Ayrılacak mı?

Öte yandan başarılı oyuncu Burcu Biricik'in de ekranlara veda etmesi muhtemel. Ünlü isim diziye girdikten sonra adından söz ettirmeyi başardı. TV8'deki dizinin sevilen bir yüzü haline geldi. Dolayısıyla kendisinin dizide olması seyirciler açısından olumlu bir gleişme diyebiliriz.