Kırmızı Oda Dizisi Reytinglerde Rakiplerine Fark Attı! Arka Sokaklar'ın Yokluğunu Değerlendirdi

Kırmızı Oda Dizisi Reytinglerde Rakiplerine Fark Attı! Arka Sokaklar'ın Yokluğunu Değerlendirdi

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde neler oluyor? O kadar fazla izlendi ki reyting sıralamalarında zirveyi kimselere kaptırmadı. Arka Sokaklar dizisi bayram nedeniyle yayınlanmadı. Ancak Kırmızı Oda dizisi reytinglerde birinci oldu. Reyting sonuçları.

Kırmızı Oda dizisi, TV8'de yayın hayatına başladığı günden bu yana yüksek reytinglere sahip olmaya devam ediyor. Dizi öylesine güzel bir izleyici kitlesine sahip ki her bölümden sonra sosyal medya üzerinden çeşitli övgüler alıyor. Paylaşımlara bakıldığında gerçekten de dizi hakkında olumlu yorumlar bulunmakta. Peki geçtiğimiz Cuma günü Kırmızı Oda dizisinin performansı nasıldı? Dizide yaşananlar izleyicinin dikkatini çekmişti. Bu yüzden reytingler de aynı orantıda yüksek geldi. İşte Kırmızı Oda dizisinin reyting sonuçları...

Kırmızı Oda Dizisi Reytinglerde Birinci Oldu!

Kırmızı Oda, tüm reyting gruplarında birinci olarak ne kadar da etkili bir dizi olduğunu izleyen izlemeyen herkese gösterdi. Ayrıca başarılı dizinin bu kadar fazla izlenmesinde farklı bir neden daha vardı. Normalde de fazla izleniyor ancak geçtiğimzi Cuma günü önemli bir rakibi eksikti.

Arka Sokaklar'ın Yokluğunda Zirveye Oturdu!

Arka Sokaklar'ın bayram nedeniyle yayınlanmaması Kırmızı Oda dizisine yaradı. Total, AB ve ABC1 reyting gruplarında başarılarla dolu bir gece yaşadı. Üç reyting grubunda da birinci oldu. TV8'de yayın hayatına devam eden dizinin ne zaman sezon finali yapacağı merak ediliyor. Önümüzdeki haftalarda muhtemelen dizinin finalini izleyeceğiz. Ardından yeni sezon çalışmaları başlayacak. Başrollerinde Binnur Kaya'nın oynadığını belirtelim. Pek çok yan karakter de düzenli olarak oynamaya devam ediyor. Misafir oyuncular genellikle ünlü isimlerden oluşuyor. 

Kırmızı Oda Dizisi Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Kırmızı Oda dizisi, diğer pek çok dizi gibi Mayıs ayında final yapacaktır. Eğer bu ay çeşitli nedenlerden ötürü final yapamaz ise Haziran ayında sezon finalini yayınlayabilir. Diziyle ilgili güzel gelişmelerin devam ettiğini belirtelim. Şu an için başrollerinde Erkan Petekkaya, Uğur Yücel, Melisa Aslı Pamuk ve Esra Ronbahar gibi isimler oynuyor. Sadi karakterinin performansı çok beğenildiği için birkaç aydır ekranlarda gözükmeye devam ediyor.