Kırmızı Oda Dizisi Oyuncu Üstüne Oyuncu Alıyor! Şimdi ise Ramo Dizisinden iki Oyuncu Transfer Etti!

Kırmızı Oda Dizisi Oyuncu Üstüne Oyuncu Alıyor! Şimdi ise Ramo Dizisinden iki Oyuncu Transfer Etti!

Farklı hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri kısa sürede üzerine çeken Kırmızı Oda dizisi TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Ekranların rekortmen dizisi Kırmızı Oda, izleyicisi sevindirecek bir transfer haberi ile gündeme geldi. İşte haberin devamı…

Alınan bilgiler neticesinde final yapan Ramo dizisinin bücürü Deniz Gürzümar'ın Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olduğu ortaya çıktı. Psikolog Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından esinlenilerek ekranları getirilen Kırmızı Oda dizisi gerçek yaşam öyküsünü bünyesinde barındırıyor. TV8 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kırmızı Oda dizisi ikinci sezonunda da reytinglerde bir numara olmayı başardı. Dizi severlerin dikkatini çeken Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümünde neler olacağı ise şimdiden merak ediliyor.

Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosu genişledi

OGM Pictures'in yapımcılığını üstlendiği Kırmızı Oda dizisinin başrolünde Doktor Manolya Hanım rolü ile Binnur Kaya bulunuyor. Travmatik insan öyküleri ile ön plana çıkan Kırmızı Oda dizisi konusu dışında oyuncu kadrosuyla da adından çokça söz ettiriyor. Melek Seven ve Deniz Gürlek’in senaryosunu kaleme aldığı Kırmızı Oda dizisi cuma akşamlarına damga vuruyor. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorlarına imza atan Kırmızı Oda dizisine yeni bir isim daha dahil oluyor.

Gürzümar ve Uncuoğlu kadroya dahil oldu!

Alınan bilgiler neticesinde Ali Balcı ve Başak Soysal'ın yönetmenliğini üstlendiği Kırmızı Oda dizisine bir transfer daha sağlanıyor. Geçtiğimiz aylarda final yaparak gündeme gelen Ramo dizisinde bücür karakterine hayat veren Deniz Gürzümar'ın Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosuna katıldığı ortaya çıktı. Bunun dışında usta oyuncu Ayten Uncuoğlu da Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak dahil olma kararı aldı. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Ayten Uncuoğlu, Ayta Sözeri’nin hayat verdiği Keklik karakterinin annesi Füruzan olarak ekranlara gelecek. Bunun dışında Deniz Gürzümar’ın da Keklik karakterinin kardeşini hayat vereceği ortaya çıktı. Bu transferlerin ardından dizi severler kırmızı oda dizisinin yeni bölümünde neler olacağını merakla bekliyor.