Kırmızı Oda Dizisi Hayranlarını Üzen Haber Geldi! Yayından Tamamen Kaldırıldı!

Kırmızı Oda Dizisi Hayranlarını Üzen Haber Geldi! Yayından Tamamen Kaldırıldı!

TV8 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Kırmızı Oda yayından kaldırıldı. Alınan bilgiler neticesinde Kırmızı Oda bir olaya müdahale ederken Acun Ilıcalı'nın ise başının derde girdiği iddia ediliyor. Dizi setinde çekimler dururken birçok kişi ise bu olaydan dolayı işsiz kaldı. İşte haberin tüm detayları…

Başrollerinde Binnur Kaya'nın bulunduğu Kırmızı Oda dizisinin çekimleri durduruldu. TV8 olaya müdahale ederken gündeme ise bazı iddialar düştü. Cuma akşamları izleyiciyle buluşan Kırmızı Oda dizisinin Acun Ilıcalı'nın da başına bela olduğu yönündeki yorumlar ortaya atıldı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi isimli kitabından ele alınarak senaryo haline getirilen Kırmızı Oda dizisi ağır hikayeleri barındırıyor. Ekranlara daha hafif hali yansıtılan Kırmızı Oda dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. Ayrıca Kumru, Delikanlı Sadi, Boncuk ve Alya gibi hikayeler ise akıllardan silinmedi. Diziden skandal bir haber ise gündeme bomba gibi düştü.

Kırmızı Oda dizi setinde neler oluyor?

Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Kırmızı Oda dizisinde büyük kıyametin koptuğu ortaya çıktı. Dizide Keklik karakteri olarak bilinen Ayta Sözeri'nin koronavirüs testinin pozitif çıktı öğrenilirken Kırmızı Oda dizisinin setinde ise 15 kişinin koronavirüse yakalandığı, bundan dolayı da dizinin çekimlerinin durduğu gündeme geldi.

Kırmızı Oda dizi oyuncuları koronavirüse yakalandı!

Bu iddiaların ardından Binnur Kaya'nın ise Kırmızı Oda dizisine döndüğü söyleniyor. Alınan bilgiler neticesinde dizinin stok bölümlerle ekranlara gelecek. Fakat önümüzdeki hafta cuma günü dizinin yayınlanıp yayınlanmayacak henüz belli değildi. Koronavirüse yakalanan oyunculardan ise herhangi bir açıklama yapılmadı.