Kırmızı Oda Dizisi Erken Final Yapacak mı? Yapımcı Açıkladı

Kırmızı Oda Dizisi Erken Final Yapacak mı? Yapımcı Açıkladı

TV8 Kırmızı Oda dizisinde oldukça zor anlar yaşanmakta. Dizinin yeni bölümü eskisi kadar ilgi görmedi. Son birkaç haftadır reyting düşüşü devam ediyor. Kırmızı Oda dizisi final yapma riskiyle karşı karşıya. Acun Ilıcalı bu durumu önlemek için diziye iki yeni ismi kazandırdı. Kırmızı Oda dizisine hangi oyuncular katıldı?

Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümleri heyecanla takip edilmekte. Ancak eskisi kadar yüksek reyting ve sosyal medya desteği almadıklarını belirtelim. TV8'deki bu durum dikkat çekti. Acun Ilıcalı'nın kanalındaki dizinin bu düşüşü karşısında oyuncu kadrosu değiştiriliyor. Binnur Kaya'nın eşsiz performansı tek başına yeterli değil. Diziye katılacak usta isimler tüm dengeyi değiştirebilir. Peki Kırmızı Oda'ya hangi oyuncular katılacak? Dizinin final yapma riskine karşı bu önlemi alması şart.

Kırmızı Oda Final Yapacak mı?

Kırmızı Oda dizisinin final yapma ihtimali üzerine duruluyor. Dizi, şu an için başarılı bir gidişat sürdürse de eski reytinglerine ulaşmak zorunda. Çünkü zincir bir kere kırılır ise dizi zamanla reyting kaybetmeye devam edebilir. Bu nedenle eski sıralamasına ve reyting puanına dönmek zorunda. Acun Ilıcalı dahi dizi için önemli bir çaba sarf ediyor.

Kırmızı Oda'ya Kimler Katılacak?

Diziye iki yeni oyuncunun katılacağı belirtildi. Bu isimler Ayten Uncuoğlu ve Deniz Gürzumar olarak açıklandı. Füruzan karakterini canlandıracak olan Uncuoğlu ile Ayta Sözeri'nin canlandırdığı Keklik karakterinin kardeşini ise Deniz Gürzumar canlandıracak. İkili arasındaki uyum gözler önüne serilecek. Bakalım Kırmızı Oda dizisi final yapmaktan kurtulabilecek mi?