Kırmızı Oda Dizisi Daha Fazla Dayanamadı! Kırmızı Oda Dizisine Ne Yapsalar Olmadı!

Kırmızı Oda Dizisi Daha Fazla Dayanamadı! Kırmızı Oda Dizisine Ne Yapsalar Olmadı!

Kırmızı Oda'da yaşanan son gelişmeler şok etti. Çünkü dizinin yeni bölümleri eskisi kadar izlenmiyor. Reyting sonuçlarını görenler gözlerine inanmak istemedi. Peki TV8 dizisi Kırmızı Oda final mi yapacak? İşte diziye dair merak edilen son olaylar...

Kırmızı Oda'nın yeni bölümleri eskisi kadar izlenmiyor. Dizinin final yapacağı düşünülmekte. Haliyle TV8'de yayın hayatına devam eden dizi için çeşitli senaryolar gündeme geldi. Reytingler o kadar düşük ki pek çok dizinin Kırmızı Oda'yı geçtiğini görüyoruz. Tüm kişiler, AB ve ABC1 reyting gruplarındaki son durumu sizlerle paylaşacağız. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken dizinin düştüğü bu durum izleyicileri üzdü. Çünkü kimse böyle bir gelişme yaşanmasını beklemiyordu.

Kırmızı Oda Final mi Yapacak?

Kırmızı Oda dizisinin henüz final yapacağı düşünülmemekte. Çünkü sevilen yapım için belirli bir sözleşme ortaya konmuş olabilir. Ayrıca dizi her ne kadar reytinglerde düşmüş olsa bile AB'de 5. sırada yer alıyor. Ancak ABC1'de 9. sırada olması çok üzdü. Total reyting grubunda ise ne yazık ki 17. oldu. Dizinin bu kadar hızlı düşmesi karşısında ne gibi önlemler alınacak göreceğiz.

Diziye Oyuncu Gerekiyor!

Diziye yeni bir oyuncunun katılması şart. Aksi takdirde dizinin final süreci hızlanacaktır. En iyi ihtimalle Mayıs 2022'de final yapması bekleniyor. Dizinin bu vakte kadar nasıl idare edileceği ise merak konusu.