Kırmızı Oda Dizisi Ayakta Durabilmek İçin Yeni Oyuncu Arayışına Girdi!

Kırmızı Oda Dizisi Ayakta Durabilmek İçin Yeni Oyuncu Arayışına Girdi!

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Kırmızı Oda dizisi sürekli değişen hikayeleri ile ünlü isimleri konuk etmeye devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Kırmızı Oda dizisi kimsenin aklına gelmeyecek bir ismi daha ekranlara getirecek. İşte haberin tüm detayları...

Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikâyesinden esinlenilerek ortaya çıkardığı eser Kırmızı Oda bir psikolojik danışmanlık merkezinde geçiyor. Farklı karakterleri ve hikayeleri ekranlara getiren Kırmızı Oda dizisine Aslıhan Gürbüz, Erkan Petekkaya ve Burcu Biricik gibi birçok isim dahil oldu.

Gökhan Özoğuz, Kırmızı Oda dizisine dahil oldu

Kırmızı Oda dizisine konuk olacak olan oyuncunun Athena solisti Gökhan Özoğuz olduğu ortaya çıktı. O Ses Türkiye'nin jürisi olarak akıllarda kalan Gökhan Özoğuz'un bugüne kadar birçok oyunculuk deneyimi de oldu. Bu zamana kadar O Şimdi Mahkûm, O Şimdi Asker, Tramvay ve Tatlı Kaçıklar filminde rol alan Ozan Özoğuz en son Kendi Yolunda isimli dizinin başrolünde bulundu.

Gökhan Özoğuz, hangi karaktere hayat verecek?

Gökçe Bahadır ile başrolü paylaşan Ozan Özoğuz'un filmi çok yakında ekranlara gelecek. Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği Kendi Yolunda isimli filmde Gökhan Özoğuz kendini canlandırıyor. Alınan bilgiler neticesinde Gökhan Özoğuz'un Kırmızı Oda dizisinde hayat vereceği karakter ile alakalı herhangi bir açıklama yapmadı. Gökhan Özoğuz dışında Meltem Cumbul'un da diziye konuk oyuncu olarak dahil olacağı biliniyor.