Kırmızı Oda Dizi Oyuncusu Müjdeli Haberi Duyurdu!

Kırmızı Oda Dizi Oyuncusu Müjdeli Haberi Duyurdu!

Kırmızı Oda'daki performansından sonra bir süre ekranlarda gözükmeyen oyuncudan müjdeli haber geldi. Ünlü isim yeni dizi projesinde yer aldığını açıkladı. Peki hangi oyuncu yeni dizde oynayacak? Kendisine Serkay Tütüncü ve Aybüke Pusat da eşlik edecek. TV8 dizisinden sonraki yeni projesi belli oldu.

Kırmızı Oda'da daha önce yer almış ve adından söz ettirmiş pek çok oyuncu bulunuyor. Ünlü isimler düzenli olarak diziye katılıyor ve misafir oyuncu olarak yerini alıyor. Pek çoğu da gösterdiği performans nedeniyle çok beğeniliyor. Daha önce Gökhan Özoğuz, Burcu Biricik ve Erkan Petekkaya'nın dizide yer aldığına şahit olmuştuk. Oyuncuların dizideki performansı herkesin beğenisini kazandı. Bir oyuncu var ki ayrılığı çok üzmüştü. Yeni dizi projesiyle hayranlarına müjdeli haberi verdi. TV8'deki Kırmızı Oda dizisinden sonra hangi dizide oynayacağı belli oldu.

Mitra Yeni Dizide Oynayacak!

Kırmızı Oda'da Mitra karakterine hayat veren Melisa Aslı Pamuk, beIN CONNECT'te yayınlanacak bir projede yerini aldı. Başrolde oynayacak ünlü ismin Hayaller ve Hayatlar isimli dizide oynayacağı açıklandı. Kendisi bu proje için çok heyecanlı ve elinden gelenin en iyisini yapacak.

Setenay'ı Canlandıracak

Normalde Leyla Lydia Turgutlu'nun canlandıracağı Setenay karakterini Melisa Aslı Pamuk'un oynayacağı öğrenildi. Üstelik başrolde kendisine Aybüke Pusat ve Serkay Tütüncü de eşlik edecek. Dolayısıyla yeni dizi heyecanla bekleniyor.