Kırık Hayatlar Dizisinin Konusu Belli Oldu! İzleyiciler Kırık Hayatlar Adlı Yapımı Merakla Bekliyor!

Kırık Hayatlar Dizisinin Konusu Belli Oldu! İzleyiciler Kırık Hayatlar Adlı Yapımı Merakla Bekliyor!

Alınan bilgiler neticesinde Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı Kırık Hayatlar isimli projenin tüm detayları ortaya çıktı. Bunun dışında dizinin oyuncu kadrosu da belli oldu. Dizide yetenekli oyuncular göz doldurdu. İşte detaylar...

Beni Affet, Adını Sen Koy, Beni Bırakma gibi günlük diziler izleyiciyi etkileyen ve kendisini sevdiren dizilerden oldu ki, izleyicilerin hala akıllarında kalmayı başarılar. Kanal 7 ekranlarının Yemin dizisi 3. Sezonu da tamamlarken, Emanet dizisi ise ilk sezon başarısıyla günlük diziler kategorisinde çok öne çıktı. Kanal D ekranları daha önce de Yaralı Kuşlar isimli günlük dizisini yayında vermişti ama beklenildiği gibi reytingler almamıştı. Bu dizinin yurt dışındaki başarısı ise herkesi fena şekilde şaşırtmıştı. Şimdi ise Kanal D ekranlarında yeni sezonda yeni bir günlük dizi geliyor.

Kırık Hayatlar dizisi hakkında detaylar ortaya çıktı

Kırık Hayatlar dizisi hakkında detaylar ortaya çıktı. Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar çok yakında izleyicisi ile buluşacak. Geçen haftalarda İzmir ve Urla’da çekimlerine başlanılan yeni dizinin konusu iki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini büyük hesaplaşmaları anlatıyor.

Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın başrollerini paylaştığı dizisinin oyuncu kadrosunda ise Burcu Almeman, Mine Çayıroğlu, Atsız Karaduman Arbnora Ademaj, İbrahim Coşkun, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Murat Onuk, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, Sabriye Günüç, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak , Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk yer alıyor.

Dizinin kadrosunda hangi isimler var?

Dizinin kadrosunda hangi isimler var? Yapım olarak Nöbetçi Yapım, yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği Kırık Hayatlar dizisinin yönetmen koltuğunda ise Bekir Dadaş ile İlknur Uğuz Arslan bulunuyor. Dizinin öyküsünü Melek Ordu, İbrahim Güler, Pınar Ordu yazarken, senaryoyu da Yaşar Aksu ve Nilüfer Yenidoğan Özmekik yazıyor. Kırık Hayatlar dizisi, hafta içi her gün yakında Kanal D’de.