Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinin Kesin Final Tarihi Açıklandı!

Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinin Kesin Final Tarihi Açıklandı!

Kıbrıs Zafere Doğru için final kararı verildi. 2. sezon bitmeden dizinin ekranlara veda edeceği konuşuluyor. Ahmet Kural ve Serkan Çayoğlu'nun da oynadığı dizide yeni gelişmeler yaşandı. TRT 1 dizisi neden final yapıyor? Dizi için verilen karara göre artık bitmesi an meselesi gibi gözüküyor. İşte dizinin final tarihi...

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi, ilk sezon oldukça güzel reytingler elde etti. Ancak dizinin ikinci sezonunda reytingler bir anda düşmeye başladı. Dizide oynayan Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülperi Özdemir, Devrim Saltoğlu, Demir Karahan ve Serdar Özer'in güzel bir uyum içerisinde hareket ettiğini söylemeliyiz. Dolayısıyla dizinin yeni bölümleri finale doğru gidebilir.

TRT 1 Dizisi Final Yapacak!

Dizinin reyting kaybı nedeniyle birkaç ay içerisinde final yapacağı konuşuluyor .Tarihten esinlenildiği için hızlı şekilde final yapmayacak fakat ikinci sezon tamamlanmadan yayın hayatına veda edecek. TRT 1'de ekrana geldiği günden bu yana ilgiyle takip edilen bir yapımdan söz ediyoruz. Zaman zaman tepki çeken sahneleri olsa da genel itibariyle olumlu yorumlar almıştı.

Mart Ayında Final Yapacak!

Dizinin Mart ayında final yapacağı bilgisi geldi. 12 Mart 2022'de 31. bölümü ile ekranlara veda edecek. Dizinin hikayesi de o vakte kadar finalle kapanacak şekilde düzenlenecek. Yapım için yüksek bütçe harcandığı ve yoğun çaba sarf edildiği biliniyor. Bakalım dizinin reytingleri zaman içerisinde artacak mı göreceğiz. Eğer artarsa final kararı bir ihtimal iptal olabilir.