Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinde Ankaralı Diziye Veda Ediyor! Resmi Açıklama Az Önce Geldi!

Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinde Ankaralı Diziye Veda Ediyor! Resmi Açıklama Az Önce Geldi!

14. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek olan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizinin kahramanı olan Ankaralı zorlu bir görevden geçiyor. Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yeni bölüm fragmanında Ankaralının vurulduğu sahne izleyicilerin yüreklerini hoplattı. Dizi severler Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yeni bölümünde neler olacağını merak ediyor.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi ilk sezonda Bir Zamanlar Kıbrıs ismi ile ekranlara geldi. İkinci sezona yeni bir isim ile giriş yapan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. Kıbrıs'ın Çanakkale Destanı olarak bilinen Erenköy direnişinin ekranlara geldiği dizide neler olacağı ise merak söz konusu oldu. Kıbrıs Zafere Doğru ismi ile izleyici ile buluşan dizinin çekimleri Kıbrıs'ta sürüyor. Kıbrıs Türklerinin destansı mücadelesini izleyiciyle buluşturan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Ankaralı karakteri ise dizi severler tarafından büyük ilgi gördü. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Ankaralının vurulduğu sahne herkese şaşkına çevirdi. Dizi severler Kıbrıs Zafere Doğru Ankaralının kim olduğunu merak ederken bu karakterin ölerek kadrodan ayrılıp ayrılmayacağını da sorguluyor.

Ankaralı köşeye sıkıştı!

Tarihi dizide Ankaralı olarak ekranlara gelen ve Kıbrıs’taki Rumların orada yaşayan Türklere yaptığı zulmü sonlandırmak için Kıbrıs'a gönderilen bir kahraman olarak biliniyor. Dizide Ankaralı karakterine yetenekli oyuncu Serkan Çayoğlu hayat veriyor. TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi 14'üncü bölüm fragmanını da ekranlara taşıdı. Dizinin yeni bölümünde Ankaralı karakterinin vuruldu görünüyor. Ankaralının vurulmasının ardından dizi severlerin yürekleri ağzına geldi. Erenköy direnişinin gerçekliğini ekranlara getiren dizi, yeni sezonda İstanbul, Ankara ve İngiltere'den vatandaşlarını savunmak için Kıbrıs öğrencilerin destansı direnişlerini ekranlara taşıdı. Bunun dışında yetenekli oyuncu Kemal Uçar'ın hayat verdiği Kahraman Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel'in duygusal sahneleri ise ekranlara geldi. Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yeni bölümü bu akşam TRT 1 ekranlarında saat 20.00’de izleyici ile buluşacak.