Kıbrıs Zafere Doğru Dizisi Bir Çok Diziyi Yerinden Etti! Ortalık Fena Karıştı!

Kıbrıs Zafere Doğru Dizisi Bir Çok Diziyi Yerinden Etti! Ortalık Fena Karıştı!

Kıbrıs Zafere Doğru Dizisi ilk bölümle reytingleri alt üst etti. Bu gidişle dizi diğer dizilerin sıralamasını baya etkileyecekmiş gibi geliyor. Kıbrıs Zafere Doğru ne zaman ? Yeni bölümde neler yaşanacak?

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi büyük ilgi gördü. Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir ve Pelin Karahan gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonunda da bazı değişiklikler yapıldı. İşte haberin detayları...

Geçtiğimiz sezon perşembe günleri ekranlara gelen dizi cuma günü olarak değiştirildi. Ayrıca ismi ise Kıbrıs Zafere Doğru olarak yenilendi. Kıbrıs Zafere Doğru dizisi Türk halkının Kurtuluş mücadelesini anlatıyor. Alınan bilgiler neticesinde dizi yeni sezonda da savaş sahneleri ile birlikte ekranlara geldi.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi reyting sonuçları ile oynadı

Türkiye'nin Kıbrıs Türk halkını kurtarmak için yaptı mücadele ve barış harekâtına doğru ilerleyen hikâye, izleyicilerini de yoğun ilgi göstermesi sebebiyet verdi. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin izleyici karşısına çıkmasının ardından reytinglerde de değişiklik yaşandı.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi gün değiştirdi!

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi tüm kategorilerde benzer oranı elde etti. Cuma günü rekabetinde ise reyting sonuçları dikkat çekti. Kıbrıs Zafere Doğru dizisi tüm kişiler kategorisinde 7. sırada yer aldı. Başarılı dizi cuma günü Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Aşk Mantık İntikam ve Yalancı gibi etkili dizilere karşısına alıyor.

Cuma günü hangi diziler birinci oldu?

TRT 1 dizisinin başlaması ile birlikte rekabet dengeli de tamamen değişti. Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda dizileri 15 Ekim Cuma günü birincilikleri paylaştı. Bunun ardından Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin ise ilerleyen bölümlerde birinciliğe oynayıp oynayamayacağı merak ediliyor.