Kıbrıs Zafere Doğru Dizisi Başlama Tarihini ve Yeni Oyuncu Kadrosunu Açıkladı! Tarihe Yolculuk Başlıyor!

Kıbrıs Zafere Doğru Dizisi Başlama Tarihini ve Yeni Oyuncu Kadrosunu Açıkladı! Tarihe Yolculuk Başlıyor!

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde geri sayım başladı. İlk bölüm tanıtımı şimdiden dikkatleri üzerine çekti. Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde bu sezon hayranlarını neler bekliyor? Dizi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Kıbrıs Zafere Doğru Dizisi İçin Geri Sayım Başladı! Dizinin Ekranlara Geleceği Tarih Belli Oldu

Başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin tüm detayları belli oldu. İzleyiciler tarafından büyük bir merakla beklenen Kıbrıs Zafere Doğru dizisi 15 Ekim Cuma akşamı ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

TRT 1 ekranlarının merakla beklenen dizisi olan Kıbrıs Zafere Doğru için geri sayım başladı. Dizinin kemik izleyici kadrosu tarafından merakla beklenen projenin ilk bölümünde Ağustos 1964 tarihine gidilecek. Çanakkale Destanı olarak bilinen projede Erenköy Direnişi, büyük yankı uyandıracak. Kıbrıs Zafere Doğru projesi yeni sezonun ilk bölümü ile dikkatleri şimdiden üzerine çekmeyi amaçlıyor.

Ankara, İstanbul ve İngiltere’den vatanlarını savunmak amacıyla okullarını bırakıp cepheye koşan Kıbrıslı öğrenciler, destansı bir direnişe karşı gelecek. Bunun ardından Ankaralı, Mücahit Kemal ve Mücahit Derviş Lefkoşa’dan destek vermeyi de ihmal etmeyecek. Sürgün edilen Rauf Denktaş ise Kıbrıs'a alınmamaktadır.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin detayları belli oldu

Dizinin yeni sezonunun ilk bölümünde Rauf Denktaş ve Ali Rıza Vuruşkan plan yaparak Kıbrıs'a girmenin yollarını arıyor. Kemal Dereli ise ailesini kurtardıktan hemen sonra mücahit olmaya karar verir. Kemal ile birlikte Derviş de gizli bir yeminin ardından göreve başlar. Bunun ardından nişanlısı Ayşe’nin Kıbrıs’a geldiğinden habersiz olan Mücahid Kemal, göreve başladığı için ayrılamaz. Gizli göreve Baş koyarak, Denktaş ve Akıncı komutanla buluşmak için çalışmaları başlatır.

Kıbrıs'ta Rum ve Yunan destroyerlerle saldırıya geçilir. Cengiz Topel’i bekleyen mücahitler ise var güçleri ile çatışmaya başlar. Osman Taşçı'nın yönetmenliğini üstlendiği dizi 15 Ekim Cuma günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.