Kerem Bursin Sen Çal Kapımı Dizisinden Ayrılıyor mu? Yeni Projesini Açıkladı!

Kerem Bursin Sen Çal Kapımı Dizisinden Ayrılıyor mu? Yeni Projesini Açıkladı!

Sen Çal Kapımı dizisi ile gündeme gelen Kerem Bursin'in Hande Erçel ile olan ilişkisi magazin gündemini salladı. Kısa bir süre önce Maldivler’e giden ikili artık ilişkilerini gizlememe kararı aldı. Bursin ve Erçel ilişkilerini sonunda açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda sezon arasına giren Sen Çal Kapımı yaz dizisi olarak adını duyurdu. Dizinin başrollerinde yer alan Hande Erçel ve Kerem Bursin, Sen Çal Kapımı dizisi ile birlikte sosyal medyanın gündeminden bir türlü düşmüyor.

Hande Erçel ile başrol oynayan Kerem Bursin Sen Çal Kapımı dizisi ile anılmaya devam ediyor. Güzel oyuncu Hande Erçel ile birlikte Kerem Bursin'in de sosyal medyada takipçi sayısı günden güne artıyor.

Kerem Bursin Büyük Haberi Duyurdu

Yetenekli oyuncu Kerem Bursin büyük haberi sosyal medya üzerinden takipçilerine duyurdu. FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bursin, Serkan Bolat karakteri ile en çok sevilen oyuncu oldu.

Ayrıca Kerem Bursin ve Hande Erçel’in ekran uyumu dizinin reytingleri ne de bir hayli yansıdı. Serkan ve Eda olarak yer aldıkları dizi, Nisan ortasında sezon finali yaptı. Bu aranın ardından Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizi 9 Haziran tarihinde ekranlara gelmek için hazırlanıyor.

kerem-bursin.jpg

Kerem Bursin Yeni Projesi İle Gündem Oldu

Sen Çal Kapımı dizisi ile popülaritesini arttıran Kerem Bursin yeni projesi ile gündem oldu. Dizinin sezon finali yapmasının ardından Hande Erçel ve Kerem Bursin soluğu Maldivler ‘de aldı. Bu tatilin ardından ikilinin beraberliklerinin ortaya çıkması magazin gündemini bir hayli salladı.

Alınan bilgiler neticesinde Kerem Bursin çekimlerin tekrardan başlamasının ardından bir yoğunluk yaşıyor. Yetenekli oyuncu geçtiğimiz dönemde lipton'un reklamında yer aldı. Ayrıca oyuncunun firma ile yeni bir reklam anlaşması daha yaptığı ortaya çıktı. Tekrardan reklam filmi ile kameralar karşısına geçmek için hazırlanan Kerem Bursin bu haberi Instagram dan takipçileri ile paylaştı.

Bunun ardından sosyal medya kullanıcıları Kerem Bursin ve Hande Erçel’in de reklam projesinde yer alması gerektiğini söyledi.