Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Kenan İmirzalıoğlu Öyle Bir Tepki Verdi ki Kimse İnanamadı! Sosyal Medya Ayağa Kalktı!

Kenan İmirzalıoğlu, Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde oynayacak mı sorusuna tepkili bir şekilde cevap verdi. Kimse böyle bir cevap beklemiyordu. Sosyal medya ayağa kalktı. Kenan İmirzalıoğlu ne dedi? Neden sosyal medya ayağa kalktı?

Kenan İmirzalıoğlu
Google News

Yakın zamanda yayın hayatına başlaması beklenen Kurtlar Vadisi Kaos dizisiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Bir süredir oyuncu kadrosuna Kenan İmirzalıoğlu'nun dahil olacağı konuşuluyordu. Ancak konuyla ilgili gelen açıklama izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı. Bizzat Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi Kaos dizisiyle ilgili konuştu.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Tepkili Cevap!

Kenan İmirzalıoğlu, kendisine Kurtlar Vadisi Kaos'ta oynayıp oynamayacağını soran basın mensuplarına "yok öyle bir şey" dedi. Sürekli olarak kendisine aynı soruların sorulduğunu dile getiren ünlü ismin artık bundan sıkıldığını da ifade etmesi şaşkınlık yarattı.

"Hafızanız mı Zayıf?"

Soruyu soranların sürekli unuttuklarından şüphe ettiğini söyleyen Kenan İmirzalıoğlu, daha hangi şekilde kendini ifade edeceğini de açıklamasına ekledi. Son dönemde büyük bir patlama yaratan ve oynadığı dizilerle adından söz ettiren yakışıklı oyuncunun yakın zamanda hangi projede oynayacağı da büyük merak konusu. Programcılıktan oyunculuğa geçiş yapmayı hedeflediği yönünde iddialar bulunuyor. Çünkü rol aldığı dizilere bakıldığında gerçekten de etkileyici bir oyunculuk yaptığı inkar edilemez. Bunu kendisi de dahil herkes biliyor.

Projeleriyle İlgili Konuştu

Kenan İmirzalıoğlu, şu an üzerinde çalıştığı ve hayata geçirmesini planladığı herhangi bir proje hakkında bilgi vermedi. Projelerle ilgili belirsizliğin devam ettiği anlaşıldı. Ancak önümüzdeki haftalarda veya sezon başlangıcında yeni bir dizide oynama olasılığı göze çarpıyor. Başarılı isim son zamanlarda Kim Milyoner Olmak İster programının sunuculuğunu yapmakta. Ayrıca çeşitli reklam filmlerinde de oynuyor. Dizilerden uzak kalan ünlü oyuncunun, oyunculuk kariyerine adım atacağı an merakla beklenmekte.

Kurtlar Vadisi Kaos'ta Oynamayacak!

Kenan İmirzalıoğlu'nun Kurtlar Vadisi Kaos'ta oynamayacağı kesinleşti. Bu haberin ardından izleyiciler durumu üzüntüyle karşıladı. Ancak yapılacak bir şey olmadığı gibi ünlü oyuncu yerine farklı isimlerin diziye dahil olması beklenmekte. Kurtlar Vadisi Kaos, Şubat ayında yayın hayatına başlaması beklenirken herhangi bir açıklama yapılmadan dizinin çekimlerinin ertelenmesi büyük tepki görmüştü. Necati Şaşmaz'ın başrolde oynayacağı diziye önemli takviyelerin yapılacağı kaydediliyor. Bakalım Kurtlar Vadisi Kaos dizisi yıllar sonra etkileyici senaryo ve oyuncu kadrosuyla nasıl bir yapıma imza atacak...

<