Kefaret Dizisine Büyük Ödül! Dizi Final Kararını Geri mi Çekiyor?

Kefaret Dizisine Büyük Ödül! Dizi Final Kararını Geri mi Çekiyor?

Kefaret dizisinde Meltem karakteri ile ön plana çıkan Özge Özacar dizinin başrolünde olmamasına karşın şov çalan bir pozisyonda oldu. Oyuncunun hayat verdiği karakter her ne kadar izleyici rahatsız edici olsa da performansı herkes tarafından çok beğenildi

Mert Fırat, Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur gibi tecrübeli kişilerin başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile bunca zaman ön plana çıkmayı başardı. 35 bölüm süren kefaret dizisi daha sonraki bölümlerde iki farklı karaktere hayat veren Özge Özacar ı konuk etti.

Oyuncu Kefaret dışında Seyyar adlı projede de yer aldı. 2 set arasında mekik dokuyan Özge Özacar çok zor günler geçirdiğini anlattı. Bir hayranının sorusu üzerine açıklama yapan Özge Özacar, Kefaret dizisinde yaşadığı deneyim hakkında detay vermeyi ihmal etmedi.

Oyunculara hayranlığını gizlemedi

Oyunculara hayranlığını gizlemedi. Yetenekli oyuncu Özge Özacar başrol oyuncularını yıllardır hayranlıkla izlediğini ve Kefaret dizisinde onlarla aynı sette olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Hatta pandemi sürecinin ilk yarısında sektörde sıkıntılı günler yaşadığını söyleyen Özge Özacar, setlerin bu süreçte durduğunu ve ikinci dönemi başlanıldığı zaman Kefaret setinde olmanın kendisini büyük bir mutluluk getirdiğini belirtti.

Sözlerine devam eden Özge Özacar Mert Fırat, Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur gibi yetenekli insanlarla aynı dizide yer almaktan dolayı mutluluk duyduğunu, oyuncuları yıllardır hayranlıkla izlediğini bunun dışında performansları ile tiyatro sahnesinde ve televizyonda bu kişilere hayran olduğunu dile getirdi.

Ayrıca karşılıklı bir şekilde performans gösterebilmenin de önemli olduğunu, bunu söylerken bile tüylerinin diken diken olduğunu söyleyen Özge Özacar kendisine bu teklifin çok büyük bir ödül olduğunu ve harika bir deneyim yaşadığını ifade etti.