Kefaret Dizisinden Beklenmedik Ayrılık Gelebilir! Diziden Hangi Oyuncu Ayrılacak?

Kefaret dizisi izleyiciler için yeni konularla gündeme çıkıyor. Arzu Meltem İçin Nasıl Bir Plan Kuruyor? Zeynep Ölecek Mi? Kefaret Sinan öldü mü?

Kefaret dizisi son süratte seyircileri için yeni konularla öne çıkmaya devam ederken fragmanda yayınlanan şeyler çok dikkat çekmeye başladı. 18. Bölümde özellikle birisinin vurulmasıyla gündem olan dizi seyircileri tarafından merakla bekleniyor. Kefaret dizisinde Zeynep vurulacak mı? Kefaret Sinan öldü mü? Haberle ilgili tüm detaylar;

Fox TV’nin sevilen ve bir o kadara da ilgi çeken dizisi Kefaret son bölümleriyle heyecanı ikiye katlamaya devam ediyor. Kefaret dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlanırken iki kişinin birbirine silahı doğrultmaları dikkat çekti. Peki vurularak diziden ayrılacak kişi kim olacak? Pazar akşamları reytinglerini hızlı bir şekilde artırmaya devam eden dizinin yayınlanan son bölümünde Arzu karakteri adeta herkese yine gücünü göstermeyi başardı. Ahmet ise yaptıklarından son derece pişman olsa da ödemeye mecburen başladı.

Kefaret Dizisi 18.Bölüm Fragmanında Neler Olacak?

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Yurdaer Okur, Mert Fırat gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kefaret dizisinin son bölümünü yine heyecanımızla takip ettik. Kefaret dizisi son yayınlanan bölümü yani 17. bölümünde hem komedi hem heyecana yer verildi. Bu sayede hem izleyici rahat bir nefes aldı hem de eğlendiler. Dizinin yeni yayınlanan bölüm fragmanı ise bir anda herkesi şok etti.

Arzu Meltem İçin Nasıl Bir Plan Kuruyor?

Hayatındaki her şeyi bir anda kaybeden Ahmet, Zeynep’in yanına taşınmak zorunda kaldı. Bu duruma ise Sinan oldukça sinirlenirken yapabilecek bir şey bulamadı. Ahmet ve Sinan arasındaki tatlı çatışma izleyenlere gülümseten anlar yaşatırken Arzu, Ahmet’in kendini sattığını öğrendi. Bu olaylara karşı ise kendisini zorla da olsa intikam yemini ederek adadı. Meltem’i ve çocuğunu herkesten habersiz kaçıran Arzu’nun planı ise daha farklı olacağa benziyor.

Zeynep Ölecek Mi?

Son bölümün fragmanı yayınlandıktan sonra operasyona gittiği görülen Sinan’dan haber alınamadı. Zeynep’i Arzu kendisi hiç beklemediği anda rehin alıyor. Fragman da Zafer’in Zeynep’i hedef aldığı görülürken silah aniden patlıyor ve ne olduğu gözükmüyor.