Kefaret Dizisinden Alkışlanacak Hareket! Teşkilat Dizisini Pişman Etti!

Kefaret Dizisinden Alkışlanacak Hareket! Teşkilat Dizisini Pişman Etti!

Kefaret dizisi izleyicileri, son zamanlarda dizinin en iyi sahnelerini izlediğini ifade ediyor. Dizide yaşanan gelişmelere bakıldığında hiçbir şekilde final yapmaması dikkat çekti. Kefaret dizisi, Teşkilat'ın yükselişinden hiç etkilenmedi.

Kefaret dizisinin her hafta yeni bölümü ile izleyicilere heyecanlı anlar yaşatması gündem oldu. Sevilen diziyi hiçbir rakip dizinin yıkamaması ve her şeye rağmen güzel bölümleriyle yoluna devam etmesi ilgi çekti. Teşkilat dizisinin final yapmasına neden olduğu ve başarılı gidişatıyla rakiplerine gözdağı verdiği biliniyor. Ancak görülen o ki bu durum Kefaret dizisi için pek de işe yaramadı. Haliyle Teşkilat gibi reyting rekorları kıran bir dizi karşısında direnmekte olan Kefaret dizisi de başarılı şekilde yoluna devam ediyor. 

Kefaret Dizisi Beğenileri Topladı!

Kefaret dizisinin yeni bölüm fragmanında yaşanan olaylar da gösteriyor ki bu sezondan itibaren fırtına estiren dizi daha yolun çok başında. Önümüzdeki sezonlarda da aktif olarak yayın hayatına devam edeceğinin sinyalini veriyor. Bu gidişata bakacak olursak Teşkilat dizisi ile reyting alanında kapışmaya devam edecekler. 

Teşkilat Pek Çok Diziyi Finale Zorladı

Arıza dizisinin final yaptığını belirtmiştik. Arıza'nın finalinden sonraki süreçte sıra Hercai dizisine geldi. Her iki dizi de Teşkilat dizisi yayın hayatına başladıktan sonra final yapacaklarını açıklamıştı. Zamanlamaları nedeniyle Teşkilat'ı yükselişi karşısında daha fazla direnemedikleri düşünülüyordu. 2 bölüm sonra Hercai dizisi final yapacak. Hercai'den sonraki süreçte aynı gün yayınlanan başka hangi dizilerin final yapacağını kendimiz göreceğiz. Ancak Kefaret dizisi için aynı şeyi söylemek mümkün değil.

Kefaret Teşkilat ile Reyting Savaşında!

Kefaret dizisinin reyting oranlarına baktığımızda Total kategorisinde 6. olması gerçekten takdir edilesi bir durum. ABC1 kategorisinde 5. olan Kefaret dizisi, AB'yi 10. sırada bitirdi. Final yapmak yerine yayın hayatına devam etme kararını veren başarılı dizinin bundan sonraki süreçte de reytinglerini arttırma planı bulunuyor. Yeni sezona etkili başlamaları takdirde Teşkilat ile yarışacak duruma gelecektir. Teşkilat dizisini de hafife almamak gerekir. Söz konusu dizinin devletle ilgili sahneleri ve MİT destekli olması nedeniyle çok fazla ilgi çektiğini belirtelim. Böylesine etkileyici bir dizi karşısında Kefaret dizisi de elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Kaliteli oyuncu kadrosu bulunan Kefaret'in, Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat önderliğinde daha uzun süre güzel işlere imza atacağı düşünülüyor.