Kefaret Dizisinde Soluk Kesecek Olaylar! Dizide Neler Olacağı Ortaya Çıktı!

Kefaret Dizisinde Soluk Kesecek Olaylar! Dizide Neler Olacağı Ortaya Çıktı!

Fox TV ekranlarında izleyicileri ile perşembe günü akşamları izleyici ile buluşan Kefaret dizisinin gün değişikliği sebebiyle reytinglerinin düşüşe geçtiği görülüyor. Kefaret dizisine dair her şey haberin detaylarında...

Mert Fırat, Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur’un başrolleri olarak oynadığı dizinin güçlü hikayesi var. Mahinur Ergun, Zülfü Livaneli’nin kitabını senaryolaştırdığı Kefaret dizisinde bugüne kadar 33 bölümü yayınlandı.

Dizinin ayakta kalmasında hikâye gücü yapılarından olması önemli rol taşıyor ve bu şekilde öne çıkıyor. Güçlü oyunculuk kadrosu da bu performansları başarının sürdürülebilir olmasını sağlıyor.

Pazar akşamları izleyici ilgisini daha çok ilgisini çeken Kefaret dizisi, perşembe günleri seyircinin azalan ilgisini yeniden kazanmak için çaba sarf etmek durumunda kalacak.

Kefaret dizisinin yeni bölümünde izleyiciyi neler bekliyor?

Kefaret dizisinin yeni bölümünde izleyiciyi neler bekliyor? Fox TV ekranlarının Kefaret dizisi 34. bölümü de 15 Temmuz Perşembe akşamı ekrandaki yeni günü ve yerini alacak.

Dizide Arzu ile Ahmet arasında neler yaşanacağı çok merak edilen konulardan biri. Mine Kılıç’ın başarıyla hayat verdiği Arzu karakteri yıllarca Zeynep’in kızına annelik yaptı ve bu özlemini dindirmeye çalışmıştı. Fakat şimdi ise kendi kızına annelik yapmanın heyecanını yaşıyor. Arzu verdiği son kararı ile Ahmet’e de yer açtı. Arzu'nun verdiği karar dizinin 34. Bölümünde hikâyeyi de etkileyecek.

Arzu müjdeyi Ahmet'e verdi ve "Sen çok iyi olacaksın. Ben de kızımla seni bekliyor olacağım” dedi.  Kefaret dizisi hayranları Ahmet karakterine gerçek hayatta nasıl tahammül edilebileceğini sorguluyor. Kendi kızını kaçıran ve hayatını mahveden kadın şimdi ise Ahmet’in kızının annesi olacak ve birlikte yeni bir hayata yelken açacaklar.

Kefaret dizisinin bu renkli hikayesinin çok farklı olması bu diziyi bugünlere taşıyan etkenlerden biri oldu. Dizideki Arzu ile Ahmet’in evlenmesi de hikâyenin gidişatını değiştirecek. Dizideki buzlar eriyor.