Kefaret Dizisi Yayından Kaldırılıyor! Kanal ve Yapım Ekibi Net Tarih Açıkladı

Kefaret Dizisi Yayından Kaldırılıyor! Kanal ve Yapım Ekibi Net Tarih Açıkladı

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kefaret dizisi final yapacağını açıkladı. Alınan bilgiler neticesinde kanal ve yapım ekibi reytinglerden dolayı dizinin final yapacağını açıkladı. Ayrıca dizinin ne zaman final yapacağı da belli oldu. Detaylar...

Yaz aylarında da devam eden Fox TV ekranlarında kış sezonu dizisi Kefaret oldu. Seyirci ikinci sezonu bekliyorken dizinin 35. bölümde final olacağı şoku ile karşı karşıya geldi. Dizi ilk başlardan itibaren 35 bölüm olarak planlanmış olması için kulisden gelen bilgiler de var.

Mert Fırat, Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur’un da başrollerinde oynadığı Kefaret dizisinde artık kesin olarak karar verildi. Fox TV final yapılacağını duyurduğu paylaşımında hayranları bir miktar üzdü. İyi reytingler aldığı halde, sosyal medya etkileşimi düşük olan dizi bir önceki hafta gün değişikliği yaşamıştı. Bugün değişiklik üzerine reytinglere iyi yansımadığı da görüldü.

34. bölüm için gelen fragman 15 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanan Kefaret dizisi fragmanında da belli olduğu üzere final kararı alındı. Dizinin 29 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanmasının ardından final bölümü ile birlikte hayranlarına da üzücü bir şekilde veda edecek. Kefaret dizisinin önümüzdeki hafta bayram olduğu için ekranda olmayacağı da yayınlanan fragman le öğrenilmiş oldu.

Kefaret dizisi için geri sayım başladı!

Kefaret dizisi için geri sayım başladı! Kefaret dizisinin hayranları ise final fragmanında Zeynep karakterinin hamile olduğunun ortaya çıkmasına ise çok sevindi. Dizinin mutlu son ile bitmesini isteyen hayranları, “Herkes için mutlu sonla bitsin” diye yorumlar da yaptı.

Yayınlanan final fragmanında Sinan karakterine bir şeyler olmuş olabileceği iması da izleyicileri çok meraklandırdı. Kefaret dizisi hayranları bir haftalık bayram tatili arasından final bölümünü izleyebilecek. Dizinin hayranları şimdiden hem üzgün hem de çok heyecanlılar.