Kefaret Dizisi İçin Alınan Yeni Karar Ortalığı Karıştırdı!

Kefaret Dizisi İçin Alınan Yeni Karar Ortalığı Karıştırdı!

Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile ön plana çıkan Kefaret dizisi hakkında alınan yeni karar herkesi şaşkına çevirdi. Alınan bilgiler neticesinde Zülfü Livaneli’nin hikayesinden uyarlanan dizi, final adımı ile gündeme geldi. İşte haberin tüm detayları...

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kefaret dizisi için alınan karar herkesi şaşkına çevirdi. Senaryosu Mahinur Ergun’a ait olan dizi kısa sürede yoğun izleyici kitlesine sahip oldu. Kısa sürede birçok kesime hitap eden Kefaret dizisi rakipleri karşısında izleyici kaybı yaşadı.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisi yayınlandığı günden bu yana yoğun izleyici kitlesine sahip oldu. Teşkilat dizisinin yayın hayatına başlaması ile birlikte Kefaret dizisi günden güne izleyici kaybı yaşadı.

Kefaret dizisi hakkında resmî açıklama yapıldı

Kefaret dizisi hakkında resmî açıklama yapıldı. Yaz ayına giriş yapılmasının ardından Kefaret dizisinin final yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Alınan bilgiler neticesinde Kefaret dizisinin yaz döneminde devam edeceği söyleniyor.

Geçen hafta hariç pazar akşamları ekranlara gelen Kefaret dizisinin yayın hayatı hakkında net bir açıklama yapılmadı. Fakat dizi pazar günü kemik izleyici kadrosu ile iyi bir izlenme oranına sahip oldu.

Kefaret dizisi yaz dizisi olarak mı devam edecek?

Kefaret dizisi yaz dizisi olarak mı devam edecek? Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kefaret dizisinin akıbeti belli oldu. Dizinin 32. bölümü geçtiğimiz perşembe günü kemik izleyici kitlesi ile reyting sıralamasında iyi bir seviyede yer alıyor.

İzleyici ise dizinin akıbetini merak ediyor. Kanal ve yayın ekibi ise dizinin bitip bitmeyeceğine dair herhangi bir açıklamada bulunmadı. Bu durum izleyiciyi çileden çıkarırken aynı zamanda merak duygusunu da kabartıyor.