Kefaret Dizisi Final Bölümünde İzleyici Göz Yaşlarına Hâkim Olamadı! Dizi Ekranlara Veda Etti!

Kefaret Dizisi Final Bölümünde İzleyici Göz Yaşlarına Hâkim Olamadı! Dizi Ekranlara Veda Etti!

Alınan bilgiler neticesinde Kefaret dizisi 35. Bölümü ile ekranlara veda etti. Birçok rakibini geride bırakarak yoluna devam eden Kefaret dizisi dün akşam son bölümü ile birlikte ekranlara veda etti. Kefaret dizi severler tepkisini belli etti.

Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerinde yer aldığı dizi sarsıcı bir final bölümü ile ekranlara geldi. Zülfü Livaneli’nin hikayesinden alıntı olan Kefaret dizisi yayınladığı günden bu yana yoğun izleyici kitlesine sahip oldu. Fakat dizi ilerleyen bölümlerde İstenilen reytinglere ulaşamayınca final kararı ile gündeme geldi.

Akıcı hikâyesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile yayınladığı günden bu yana dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizi Kefaret, final bölümünde de milyonları ekran başına kilitlemeyi başardı. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken Keferat, ekran macerasını tamamladı.

Kefaret dizisi final bölümü ile akıllara kazındı

Kefaret dizisi final bölümü ile akıllara kazındı. Dizinin final bölümünde Mine Kılıç’ın hayat verdiği Arzu karakterinin ölümü herkesi şaşkına çevirdi. Bunun üzerine Ahmet karakterinin gözyaşları ise izleyiciyi derin hüzne boğdu. Dizinin son bölümünde yaralanan Sinan’ın da ölmesi bekliyordu. Hatta fragmanda ölecek gibi gösterilen Sinan, büyük bir sürpriz ile hayatta kaldı.

Kefaret dizisi İzleyiciyi derin hüzne boğdu

Kefaret dizisi İzleyiciyi derin hüzne boğdu. Final bölümü ile ekranlara gelen Kefaret dizisi son sahnesinde ekran başındakileri derin hüzne boğdu. Arzu karakterinin ölmesinin ardından izleyici Sinan karakterinin de öleceğini düşündü. Sinan’ın ölmemesi ise izleyicileri çok sevindirdi.

Sinan’ın vurulmasının ardından Zeynep’in gözyaşları duygusal anlar yaşattı. Hatta Zeynep karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay’ın başarılı performansı sosyal medyada taktir topladı. İkinci sezon için kanal ve yapım ekibine tepki gösteren dizinin kemik izleyici kadrosu bu duruma çok üzüldü. Kefaret dizisi final bölümü ile yine akıllara kazınmayı başardı