Kefaret Dizi Oyuncusu Zeynep'e Huzur Yok! Zeynep Ne Zaman Huzura Kavuşacak?

Kefaret Dizi Oyuncusu Zeynep'e Huzur Yok! Zeynep Ne Zaman Huzura Kavuşacak?

Kefaret dizisi, final bölümünde oldukça yaklaşmış gözüküyor. Kefaret final yapacak mı? Kefaret ne zaman final yapacak? Kefaret dizisinde neler oluyor? Kefaret dizisindeki son gelişmeler neler?

Dizide yayınlanan sahnelere bakıldığında izleyicileri büyük bir sonun beklediği tahmin edilmekte. Zeynep ve Sinan arasındaki aşkın yanı sıra pek çok sorun dizinin devam etmesini sağlıyor. Peki beklenen final gerçekleşecek mi? Zeynep'in ne kadar bunaldığını ve artık dayanacak gücünün kalmadığını görüyoruz. İşte Zeynep'ten isyan cümleleri...

Zeynep Artık Huzur İstiyor!

Zeynep sadece huzur istiyorum diyerek tüm bu yaşananların onu ne kadar yıprattığını bir kez daha ortaya koydu. Artık mahkeme kararının bir an önce verilmesi ve Sinan'la çocuğunu yanına alarak mutlu bir yuva kurması şart haline geldi. Zeynep dayanacak gücü kalmadı.

Oğlundan Ahmet'e Sert Tepki!

Babası Ahmet'in yaptıklarından bıkan Can, tepkisini en sert biçimde gösterecek. Zeynep'in de dahil olduğu salonda herkesin içinde babasına bağıracak. Ayrıca arkadaşlarının kendisi ile dalga geçmesi onu yargılamasından da bıktığını ifade edecek. Ahmet'in davranışları ve eylemlerinden ötürü oğlu Can'ın kötü bir çocukluk geçirdiği görülüyor.

Kefaret Dizisi Reytingleri Yüzleri Güldürdü!

Kefaret dizisinin reyting sonuçları izleyiciyi ve yapımcıyı sevindirdi. Çünkü bir süredir Teşkilat gibi reyting sınırlarını zorlayan diziye karşı mücadele vermekteydi. Ancak Kefaret dizisi pes etmedi ve reytinglerde gelişme kaydetti. Buna göre reyting sonuçlarında AB ve Total sıralamasında 5. oldu. Ayrıca Kefaret dizisi ABC1 reyting grubunda ise 10. sırada olarak önemli bir başarı elde etti. Her ne kadar son zamanlarda reytingi azalmış olsa dahi son haftalarda durumu toparladı.

Aşkları Çok Güçlü!

Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın başroldeki eşsiz performansı herkes tarafından takdir ediliyor. Dizide ne yaşanırsa yaşansın, Zeynep ve Sinan bir şekilde aşk yolunda buluşuyorlar. İkisini bir araya getiren sevginin ne kadar birleştirici olduğu gözler önüne seriliyor. Zeynep'in çocukları ile mutluluğu da garanti altına alınırsa dizinin güzel bir son ile izleyicilere veda etmesi beklenebilir. Ancak şu an için finalle ilgili herhangi bir gelişme yaşanmadı. Bu da demek oluyor ki sevilen dizi önümüzdeki sezonda da yayın hayatına devam edebilir. 2. sezonu ile ekrana geldiği vakit yeni oyuncu transferlerini de görebiliriz.