Kasaba Doktoru Dizisinin Final Tarihi Günü ve Saati Belli Oldu! TRT Bir Dizinin Daha Fişini Çekiyor..

Kasaba Doktoru Dizisinin Final Tarihi Günü ve Saati Belli Oldu! TRT Bir Dizinin Daha Fişini Çekiyor..

Kasaba Doktoru dizisi için final kararı verildi. Dizinin yakında yayın hayatına veda etmesi bekleniyor. Peki TRT 1 dizisiyle ilgili neler biliyoruz? Gündeme bomba gibi düşen bu kararla birlikte merak edilenler yanıt bulacak. İşte dizinin final tarihi ve bu kararın verilmesindeki neden...

Kasaba Doktoru, yayın hayatına başladığı günden bu yana ilgiyi üzerine çekmişti. Şimdi ise dizinin yakın zamanda final yapacağı vurgulanıyor. Peki TRT 1 dizisi gerçekten de kalıcı olarak final mi yapacak? Gündeme bomba gibi düşen bu haberin hemen ardından merak edilen bazı sorular da yanıt buldu. Sizlerle paylaşacağımız bazı detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Dizi Final mi Yapacak?

Reytingleri oldukça iyi olan ve yayın hayatına yeni başlamış olan dizinin hemen final yapması beklenmiyor. Dolayısıyla dizinin finalinden ziyade sezon finali yapması ve gelecek sezon yayın hayatına devam etmesi kararlaştırıldı. Son zamanlarda yapım için çok fazla iddia ortaya atılıyordu. Aralıksız yayın hayatına devam edeceği de bunlardan biriydi. Ancak yaz aylarında reytingi çok düşeceğinden ötürü ve izleyici kitlesinin buna fırsat bulamamasıyla birlikte bu karar uygulanmayacak.

Final Tarihi Belli Oldu!

Öte yandan Kasaba Doktoru'nun final tarihi de açıklandı. Sevilen yapımın ne zaman sezon finali yapacağını biliyoruz. Başrollerinde Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever'in oynadığı dizi, 17 Haziran'da 11. bölümü ile sezon finali yapacak.