Kardeşlerim'e Yeni Katılan Oyuncu Meral Kimdir? Meral Nasıl Bir Rol Alacak?

Dizinin son fragmanında yayınlanan bilgilere göre ise Seda Kırımlıoğlu kadrosuna dahil oldu. Peki Seda Kırımlıoğlu hangi karakteri canlandıracak? Seda Kırımlıoğlu Kimdir?

Kardeşlerim dizisi çıktığı ilk bölümden bu yana çok güzel tepkiler toplayarak reyting sıralamasına adını yazdırmayı başardı. Dizinin yeni olmasından ziyade yeni oyuncuların da katılmasıyla güzel bir hal aldığı görülüyor. Manken olan Seda Kırımlıoğlu Kardeşlerim dizisinin kadrosuna dahil olmasıyla bir anda hayranları tarafından tepki toplamayı başardı.

Seda Kırımlıoğlu Kardeşlerim dizisinde "Meral" karakterine can vereceği açıklandı. Peki Merak Karakterini dizide nasıl bir rol bekliyor? Haberle ilgili tüm detaylar!

Seda Kırımlıoğlu Kardeşlerim'de!
Başrollerinde olduğu kadar yan rollerinde de başarılı ve performansıyla etkileyen oyuncuların yer aldığı kadroda Ahu Yağtu, Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Yiğit Koçak, Kaan Sevi, Onur Seyit Yaran, Melis Minkari, Cihan Şimşek, Sabahattin Yakut, Recep Usta, Su Burcu Yazgı Çoşkun ve Simge Selçuk gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Bu kadroya yeni dahil olan Seda Kırımlıoğluysa şimdiden herkesi heyecanlandırmayı başardı. Peki Seda Kırımlıoğlu kimdir?

Dizide Anne ve babasını aynı anda kaybeden 4 kardeşin zorlu ve çetin geçen yaşamıyla konu ediniliyor. ATV ekranlarında her cumartesi yayınlanmakta olan dizinin yapımını NGM isimli şirket üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Serkan Birinci’nin oturduğu ve senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı bilinmekte.

Seda Kırımlıoğlu Kimdir?

27 Şubat 1985 tarihinde dünyaya gelen güzel oyuncu Antalya’da doğmuştur. Miss Tourism Turkey isimli yarışmada 2005 Türkiye Güzeli, Model Of The Universe Dünya’da ise ikinci olmuştur. 2003 yılından bu yana model, mankenlik ve sunuculuk yapmaktadır. Kendisini özellikle başarılı diksiyonuyla da biliyoruz.