Kardeşlerim'de Ayrılıkların Sonu Gelmiyor! Diğer Oyuncular da Gitti!

Kardeşlerim'de Ayrılıkların Sonu Gelmiyor! Diğer Oyuncular da Gitti!

ATV'de Kardeşlerim dizisi oyuncu ayrılığı yaşanıyor. Diziden üç isim daha gitti. Dizinin başrolünde resmen oyuncu kalmadı. Peki bu sefer hangi oyuncular ayrılıyor? Önümüzdeki hafta Kardeşlerim'e yeni oyuncu katılmazsa büyük sıkıntılar yaşanacak.

Kardeşlerim dizisindeki oyuncu ayrılıkları bir türlü sona ermedi. Dizide son birkaç haftada iki başrol oyuncusu gitti. Üstelik birkaç kişinin daha gideceği düşünülüyor. Önümüzdeki hafta yeni bölümde bazı ayrılıklar yaşanacak. Bu ayrılıklarla beraber dizinin seyri iyice değişebilir. ATV'de ekrana gelen diziden en son Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu ayrılmıştı. Kadir ve Melisa karakterlerine veda etmiştik. Şimdi ise hangi oyuncular diziden ayrılacak? Bu ayrılıkların sonu bir türlü gelmiyor.

Diziden Kimler Ayrılacak?

Kardeşlerim dizisine veda etmesi beklenen isim Talya ve Mazlum karakterleri oldu. Diziden neden gidecekleri merak ediliyor. Zira hikayeden ötürüyse dizinin nasıl bir değişime gideceği anlaşılmış değil. Lilya İrem Salman'ın bir süredir ekran karşısında olduğu biliniyordu. Aynı şekilde Kaan Sevi de dizinin enleri arasındaydı. Ancak gelinen noktada iki oyuncu için de büyük son gözüktü.

Kardeşlerim Bitecek mi?

Dizinin bitmesi gibi bir ihtimal şu an için söz konusu değil. Ancak Mayıs 2022'de dizinin final yaparak yayın hayatını sonlandırabileceği düşünülüyor. Ayrıca diziye farklı başrol oyuncuları katılabilir. Dizinin ilk bölümlerinden itibaren rol alan isimlerin ayrılması hayal kırıklığı yarattı. Yine de önümüzdeki haftalarda bu durumun düzeltilmesi ve oyuncu kadrosunun genişletilmesi bekleniyor.