Kardeşlerim Dizisinin Oyuncu Kadrosundan Ayrılan Ayrılana! Senaristler Oyuncu Arayışına Girdi

Kardeşlerim Dizisinin Oyuncu Kadrosundan Ayrılan Ayrılana! Senaristler Oyuncu Arayışına Girdi

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kerdeşlerim dizisi yayınladığı günden bu yana reyting rekorlarına imza atan bir porje oldu. Dram türündeki hikâyesi ile ön plana çıkan Kardeşlerim dizinin oyuncu kadrosunda büyük değişiklik meydana geldi. Detaylar..

 

ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kardeşlerim dizisi yayınlandığı günden bu yana izleyici ekranlara kilitlemeyi de başardı. Bunun dışında dram türleri arasında yer alan dizi ikinci sezonunda daha geniş bir oyuncu kadrosu ile ekran karşısına çıkacak.
 
Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda büyük değişiklikler yaşanıyor
 
Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda büyük değişiklikler yaşanıyor. Genç oyuncuları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonunda neler yaşanacağı şimdiden merak söz konusu oldu. Konu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken dizi, kısa sürede büyük yankı uyandırdı.
 
Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosuna kim dahil olacak?
 
 
Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosuna kim dahil olacak? Kulislerden alınan bilgiler neticesinde diziden ayrılacak olan isimde netlik kazandı. Dizide Ayşe karakterine hayat veren Çağla Şimşek diziden ayrılma kararı aldı. Bunun dışında diziye yeni karakterlerin de dahil olacağı ortaya çıktı.
 
Çağla Şimşek diziden ayrılma kararı aldı!
 
Çağla Şimşek diziden ayrılma kararı aldı!
2007 yılından beri oyunculuk yapan yetenekli oyuncu Çağla Şimşek, Elveda Derken dizisi ile setlere ilk adımını attı. Bunun ardından Hayat Devam Ediyor ve Küçük Gelin dizilerininin oyuncu kadrosunda bulundu. Güzel oyuncu Kardeşlerim dizisinde sergilediği Ayşe karakteri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Kardeşlerim dizisi hakkında tüm detaylar ortaya çıktı
Kardeşlerim dizisi hakkında tüm detaylar ortaya çıktı. Eylül ayında ekranlara gelmesi planlanan dizinin senaryosu da değişikliğe uğradı. Dizi ikinci sezonda daha etkili bir konu ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kardeşlerim dizisi bu sezonda izleyiciye duygusal anlar yaşatmaya hazırlanıyor.