Kardeşlerim Dizisinin İkinci Sezonuna Dair Tüm Detaylar Ortaya Çıktı! Dizi Ne Zaman Ekranlara Gelecek?

Kardeşlerim Dizisinin İkinci Sezonuna Dair Tüm Detaylar Ortaya Çıktı! Dizi Ne Zaman Ekranlara Gelecek?

ATV ekranlarında yayınlanan izleyicilerle geçen sezon cumartesi akşamları buluşan Kardeşlerim dizisinin yeni sezonunu hayranları heyecanla bekleniyor. Yayınlandığı günden bu yana iyi reytinglere sahip olan Kardeşlerim dizisi hakkında detaylar belli oldu.

19 bölüm süren Kardeşlerim dizisinin ilk sezonu çok fazla ilgiyi üzerine çekmeyi başarmıştı. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan ve etkileyen Kardeşlerim dizisi, konuştu olarak güçlü bir dram hikayesi ile ikinci sezonunda da yine çok fazla etkileyecek.

Diziden ayrılan isimler belli oldu

Diziden ayrılan isimler belli oldu. Diziden ayrılan isimler olduğu gibi yeni karakterlerin de katılacağı ortaya atılmıştı. Dizinin hikayesinde bazı değişikliklerin de yapılması gündem üzerindeydi. Tüm bu gelişmeler tek tek yaşanıyor ve Kardeşlerim dizisinin ikinci sezon ki hazırlıkları için son aşamaya geliniyor.  Çağla Şimşek'in canlandırdığı Ayşe olarak izlediğimiz karakter artık dizide olmayacağı kesin olarak netleşti. Şimşek’in hayranları da bu duruma çok üzüldü.

Dizinin ikinci sezonunda ne gibi gelişmeler olacak?

Dizinin ikinci sezonunda ne gibi gelişmeler olacak? Özellikle de Ömer karakteri açısından Ayşe’nin gidişinin bir gönül kırıklığına yol açacağını düşünen kişiler de var. İsmi “Ayran gönüllüye” olarak adlandırılan Ömer’in bir aşk adımı daha Ayşe karakterinin gidişi ile birlikte sonuçsuz kalacak. Ömer karakterini canlandıran Yiğit Koçak’ın ikinci sezonda daha da çok öne çıkması bekleniyor.

Kardeşlerim dizisinin yeni oyuncu kadrosu!

Kardeşlerim dizisinin yeni oyuncu kadrosu! Son olarak, Akrep dizisinde İpek karakteri olarak yer alan Esila Umut’un da Kardeşlerim dizisine katıldığı da ortaya çıktı. Kardeşlerim dizisinde yeni sezon için yeni karakterler de hikâyeye giriyor fakat kimlerin canlandıracağı konusunda henüz net bilgiler yok.

Bu arada Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonu için de hazırlıklar bitmek üzere denilebilir. Dizi ekibinin önümüzdeki 3-5 gün içinde sete çıkması beklentileri var. Dizi ekibinin ikinci sezona erken başlayacak olması demek Eylül ayının içinde yeni bölümlerin de yayınlanacağına da bir işaret olarak gözüküyor.