Kardeşlerim Dizisinin Fişi Çekilecek! Reyting Sonuçları Düştü ve Final Yapacak!

Kardeşlerim Dizisinin Fişi Çekilecek! Reyting Sonuçları Düştü ve Final Yapacak!

ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinin final yapacağı açıklandı. Dizinin fişi çekiliyor. İzlenmelerde güzel sonuç alamayan Kardeşlerim dizisi artık ekranlara veda edecek. Peki dizi ne zaman final yapacak? Dizinin kaçıncı bölümde final yapacağı açıklandı.

ATV dizisi Kardeşlerim, ekrana geldiği ilk bölümlerde yüksek reyting oranlarına sahip olarak adından söz ettirmişti. Ancak sevilen dizi zamanla itibarını kaybetti. Bu da dizinin final yapmasına sebebiyet verecek. Camdaki Kız dizisi yayın hayatına başlayınca bir anda geri plana itilen Kardeşlerim dizisi ne zaman final yapacak? Dizinin final yapacağı iddia ediliyor. Ekranlara veda edeceği bölüm de merak edildi. Kaç bölüm sonra yayın hayatı sona erecek öğreneceğiz.

Kardeşlerim Dizisinin Fişi Çekiliyor!

Kardeşlerim dizisi, duyguların yoğun yaşandığı bir senaryoyu izleyicilerle buluşturmuştu. Başrol oyuncularının etkili şekilde oynadığı diziden çıkan karar ise izleyicilerini üzdü. Çünkü dizi kısa bir süre sonra final yapacak. Ayrıca dizinin kaçıncı bölümde final yapacağını da sizlerle paylaşacağız.

Kardeşlerim Dizisi Kaçıncı Bölümde Final Yapacak?

Kardeşlerim, yeni bölümde final yapabilir. Nedenine gelecek olursak ATV ile yapımcı arasındaki anlaşmanın bitmesine birkaç bölüm kaldığı belirtiliyordu. Bu da demek oluyor ki dizinin yaklaşık birkaç hafta sonra final yapması mümkün. Ancak olayın aslı bir süre sonra ortaya çıkacaktır. Şu an için iddiaları sizlere aktarıyoruz. Sosyal medyada adından sıklıkla söz ettiren Kardeşlerim dizisi bir anda ekranlara veda etmeyecektir.

Camdaki Kız Reytinglerini Arttırdı!

Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin reytinglerini artırması Kardeşlerim dizisini iyice zora soktu. Bu durumda Kardeşlerim dizisi final bayrağını sallayarak pes edebilir. Yine de sevilen dizinin yurt dışında da yayınlanacağı haberi ATV dizisine moral kaynağı oluyor. Buradan gelecek gelirlerin reytingleri bir süre idare edebileceği belirtiliyor.

ATV kanalında yayın hayatına başlayan Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi de yaptığı çıkışla adından söz ettirdi. Kardeşlerim dizisinin yerini alabilecek olan bu kaliteli dizinin en az birkaç sezon sürmesi bekleniyor. Tarihi bir senaryosu olan ve Celaleddin Harzemşah'ın konu edildiği dizi, gerçekten de beklentileri karşılayabilecek mi göreceğiz.