Kardeşlerim Dizisinin Yeni Bölümü İfşa Oldu! O Ünlü Oyuncu Ölerek Diziye Veda Ediyor!

Kardeşlerim Dizisinin Yeni Bölümü İfşa Oldu! O Ünlü Oyuncu Ölerek Diziye Veda Ediyor!

Kardeşlerim dizisinin yeni bölüm fragmanında ilginç anlar yaşandı. Kadir karakterinin öldüğü görüldü. Üstelik yüzü belli olmasa da seyirciler onu tanıdı. Peki Halit Özgür Sarı diziden neden ayrıldı? ATV'de ekrana gelen dizideki bu başrol ayrılığı büyük ses getirdi. Seyirciler yapımcı şirkete oldukça tepkili...

Kardeşlerim dizisinde başrol oyuncu ayrılığı mı yaşanacak? Dizinin yeni bölüm fragmanında ilgi çeken bir gelişme meydana geldi. Ünlü oyuncunun canlandırdığı Kadir karakteri artık yok. Kadir'in öldüğü görülüyor. Üstelik seyirciler yüzü gözükmeyen kişinin Kadir olduğunu bir detayla anladı. Halit Özgür Sarı'nın diziden ayrılması reytingleri etkileyebilir. ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisi bu riski alacak mı? Merakla beklenen ayrılık kararına ilişkin son detayları aktarıyoruz.

Halit Özgür Sarı Diziden Ayrılıyor mu?

Halit Özgür Sarı'nın diziden ayrılacağı iddia edildi. ATV dizisinde oynayan yakışıklı oyuncu, Kadir karakterine hayat veriyor. Dizinin 29. bölümünde bir kişinin kaza ile öldüğü görüldü. Ancak kazadaki bir detay o ismin Kadir olduğunu ortaya çıkardı.

Seyirciler Ceketten Tanıdı!

Kadir'in öldüğünü gören seyirciler, onu ceketinden tanıyarak sosyal medyada paylaşım yaptılar. Pek çok kişi bu duruma tepkisini gösterdi. Çünkü başarılı ismin bu kadar erken ayrılması beklenmiyordu. Ayrıca henüz yeni yeni ailesinin ölümüne neden olan kişiyi öğrenmişti. Akif'in yaptıklarından haberdar olduktan sonra kazada hayatını kaybetmesi hevesleri kursakta bıraktı. Kardeşlerim dizisinin 29. bölümünde ölüm sahnesi nasıl canlandırılacak merakla bekleniyor.