Kardeşlerim Dizisine Savaşçı Darbesi! Kardeşlerim Dizisi Bu Duruma Ne Yapacak?

Kardeşlerim Dizisine Savaşçı Darbesi! Kardeşlerim Dizisi Bu Duruma Ne Yapacak?

Kardeşlerim dizisi son zamanlarda reytingleri yükselmeye başlamıştı. Fakat bu pekte uzun sürecekmiş gibi gelmiyor. Savaşçı dizisiyle aynı gün ve saate olması Kardeşlerim dizisine büyük bir darbe olabilir.

Kardeşlerim dizisiyle ilgili yaşanan flaş gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Dizinin gidişatını aşağı doğru çekecek bir olay yaşanacak. Savaşçı dizisinin yayın hayatına başlamasıyla beraber dizide önemli bir reyting kaybı ortaya çıkabilir. Çünkü uzun zamandır beklenen bir dizi olduğundan ötürü Savaşçı'ya gösterilen ilgi ve alakanın boyutunun büyük olacağı düşünülüyor. Peki Savaşçı dizisi ne zaman başlayacak?

Savaşçı Dizisi 10 Nisan'da Başlıyor!

Fox TV'de yayınlanan Savaşçı dizisi, 10 Nisan yani Cumartesi günü uzun zaman sonra ilk bölümü ile ekranlarda olacak. Toplamda ise 100. bölümü yayınlanacak dizinin güzel bir giriş yaparak izleyici kitlesini etkilemesi bekleniyor. Önümüzdeki haftalarda ise tahtı ele geçirmek için önemli sahnelerle karşımıza çıkacak.

Kardeşlerim Dizisinin Reytingi Çakılabilir!

Kardeşlerim dizisinin reytingleri bu durumdan olumsuz etkilenebilir. Nedeni ise kendi izleyici kitlesinden de Savaşçı dizisinin akıbetini merak eden pek çok izleyici bulunması. Bu yüzden Kardeşlerim dizisi izleyicilerinin Savaşçı'yı tercih etmeleri halinde önemli bir reyting transferi söz konusu olacak. Bu hafta ve önümüzdeki hafta reyting sonuçlarına bakarak gidişatı daha net görebileceğiz.