Kardeşlerim Dizisinden Üzücü Bir Ayrılık Haberi Daha Geldi! Kardeşlerim Dizisinde Tek Tek Ayrılıklar Başladı!

Kardeşlerim Dizisinden Üzücü Bir Ayrılık Haberi Daha Geldi! Kardeşlerim Dizisinde Tek Tek Ayrılıklar Başladı!

Kardeşlerim 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Akif ve Şengül arasında hararetli sahneler yaşandı. Ancak Asiye ile Doruk'un aşk dolu sahneleri seyircilerin kalbini ısıttı. ATV'de ekrana gelen dizide yeni bir oyuncu ayrılığı yaşanır mı? İşte iyisiyle kötüsüyle Kardeşlerim dizisinde olanlar...

Kardeşlerim dizisi yeni bölüm fragmanını izleyenler bir yandan sevinirken bir yandan da üzüldü. Çünkü Asiye ile Doruk arasında heyecanlı gelişmeler yaşanıyor. Dizinin son bölümlerine oyuncu ayrılığı damgasını vurmuştu. Halit Özgür Sarı'nın yeri belki dolmayacak ancak dizinin artık kimselere veda etmemesi gerekiyor. Çünkü izleyiciler Kadir'den sonra farklı bir ismin ayrılığını daha kaldırabilir mi bilinmemekte.

Asiye ve Doruk Arası Ne Durumda!

Asiye ile Doruk'un arası düzeldi. Asiye'nin Doruk'un yanına gelerek onu çok sevdiğini söylemesi herkesi etkileyecek. İkilinin bir süredir arası bozuktu. Haliyle seyircilerin en çok istediği şey aşıkların tekrar bir araya gelmesiydi. Şimdi görünen o ki artık hiçbir güç bu ikiliyi ayıramayacak.

Akif Şengül'ü Diziden Ayrılıyor mu?

Öte yandan katil olarak adı çıkan Akif ise Şengül'ün baskısı altında kalacak. Evine kadar gelen ve kendisini polise aramakla tehdit eden Şengül'e neler yapacağı merak ediliyor. Eğer Akif bir çılgınlık daha yaparsa Şengül'ün hayatını kaybedebileceği belirtildi. Dolayısıyla ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü çok heyecanlı geçecek. Olayların birbirini kovalaması bekleniyor.