Kardeşlerim Dizisinden Peş Peşe Ayrılık! ATV Kardeşlerim Dizisini Bitirecek mi?

Kardeşlerim Dizisinden Peş Peşe Ayrılık! ATV Kardeşlerim Dizisini Bitirecek mi?

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kardeşlerim dizisi son bölümünde iki oyuncusu veda etti. Alınan bilgiler neticesinde Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu’nun Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosundan ayrıldığı ortaya çıktı. Bunun ardından yetenekli oyuncu Halit Özgür Sarı’nın yeni planları da merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm detayları...

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kardeşlerim dizisinin baş karakterlerinden biri olan Kadir’e hayat veren Halit Özgür Sarı kadroya veda etti. Dizinin son bölümünde Kadir’in ölümü izleyicileri derinden sarstı. Ayrıca Ömer, Asiye ve Emel’in Kadir’in ölümünün ardından ne yapacağı merak konusu oldu.

Halit Özgür Sarı Kardeşlerim dizisinde tüm dikkatleri üzerine çekti

Dizi severler Halit Özgür Sarı’nın yeni bir proje ile anlaştığından dolayı Kardeşlerim dizisine veda ettiğini düşünüyor. Diriliş Ertuğrul, Şampiyon, Hakan: Muhafız ve Kırmızı Oda dizilerinde rol alarak yeteneğini ispatlayan Halit Özgür Sarı kariyer merdivenlerini de tırmandı. Ardından Kardeşlerim dizisinde başrol alan Halit Özgür Sarı başarılı performansı ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kadir ve onun kız arkadaşı Melisa’yı canlandıran Damlasu İkizoğlu dizinin son bölümünde kadrodan ayrıldı. Ortaya atılan iddiaları göre başarılı oyuncu Halit Özgür Sarı’nın birçok projeden teklif aldığını söylüyor.

Ünlü oyuncu yeni planlarını açıkladı

Kardeşlerim dizisinin son bölümünde ayrılık kararı alan Halit Özgür Sarı bir süre dinleneceğini açıkladı. Fakat yetenekli oyuncunun hayranları ise Halit Özgür Sarı’nın biran önce ünlü oyuncunun ekranlara çıkmasını istiyor. Ortaya atılan iddialara göre Halit Özgür Sarı’nın yakın zamanda ekranlara döneceğini düşünüyor. Bu iddiaların ardından gözler Halit Özgür Sarı’nın yapacağı açıklamaya çevrildi.