Kardeşlerim Dizisinden Beklenmedik Hamle!

ATV'de yayınlanmaya başlayan Kardeşlerim dizisinden beklenmedik hamle geldi. Sergilemiş olduğu oyunculukla izleyicileri ekran başına kilitledi. Bu gidişle reytingleri elinden düşürmeyecek gibi duruyor.

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi hüzünlü sahneleriyle izleyicilerle buluştu. Başarılı bir  oyuncu kadrosuna sahip olan dizide anne ve babasını kaybeden 4 kardeşin hikayesini anlatıyor.

Kardeşlerim Dizisine Ne Oldu?

6 Mart 2021 Cumartesi yayınlanan bölümde beklenmedik bir şey oldu. Sergiledikleri başarılı  oyunculuk ve dram la birlikte seyirciyi ekranlara kilitledi. İzleyicileri hüzünlendiren Kardeşlerim dizisi cumartesi akşamı reyting puanlarını kendine topladı. Bu şekilde devam ederse reyting rekorunu elinden düşürmeyecek gibi duruyor. 

Diğer Dizilere Etkisi Ne Oldu?

Kuzey Yıldızı, Gönül Dağı ve Sen Çal Kapımı izleyicilerini kendisine çekmeye az da olsa başardı. Kardeşlerim dizisi için bu beklenmedik hareket ve büyük bir başarı. Önümüzdeki bölümlerde dizinin daha çok beğeni alacağı düşünülüyor. Diğer diziler bu konuda ne gibi hamle yapacak merakla bekleniyor.

Kardeşlerim Dizisi Önsöz ve Oyuncu Kadrosu!

Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin içler burkan, sevgi dolu hayat hikâyesi.

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekrana getiriyor.