Kardeşlerim Dizisindeki Sahneler Çok Sevildi! Kardeşlerim Fragmanını 12 Saatte Milyonlar İzledi!

Kardeşlerim Dizisindeki Sahneler Çok Sevildi! Kardeşlerim Fragmanını 12 Saatte Milyonlar İzledi!

Kardeşlerim dizisi izleyici sayısı her geçen gün artmakta. Öyle ki artık dizinin önümüzdeki haftalarda reyting sıralamalarında birinci olması dahi bekleniyor. Hal böyle iken Kardeşlerim dizisi yeni bölüm fragmanı da kısa süre içerisine 2 milyon izlendi.

Kardeşlerim dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Sevilen dizinin ilk bölümleri normal reytinglere sahipken son yayınlanan bölümle beraber reytingler bir anda artışa geçti. Dizinin hikayesi o kadar etkileyici ki Türk insanı diziye şimdiden alıştı bile. Kardeşlerim dizisinde yaşanan olaylar incelendiğinde her bölüm sonu yeni bölümde neler yaşanacak hissiyatı izleyiciyi kaplıyor. Bu da dizinin daha da izlenilebilir hale gelmesini sağlıyor. Başarılı oyuncu kadrosuna sahip olması da diziyi daha da güzelleştirmekte. Peki Kardeşlerim dizisinde neler yaşanmakta?

Fragman 2 Milyon İzleyiciyi Geçti!

Youtube üzerinde yayınlanan fragmanın 12 saatte 2 milyon izleyiciyi geçmesi büyük olay oldu. Diziyi izleyenler bu rekor izlenme karşısında şok geçirdi. Eğer bu kadar fazla talep görmeye devam ederse Kardeşlerim dizisinin reytingleri zirveye ulaşabilir. Son zamanlardaki artışın sürmesi bekleniyor. Özellikle de pek çok dizi final yaparken Kardeşlerim dizisinin devam etmesi reytinglerini iyice artırmasını sağlayabilir. Bilindiği üzere Eylül Ekim ayları arasında sezon başlangıcı yapan diziler bu ay ve önümüzdeki aylarda sezon finali ile diziye bir müddet ara veriyor. Kimi diziler ise tamamen final yaparak yayın hayatlarını sonlandırıyorlar. Genellikle reytinglerden ötürü bu tarz final kararları veriliyor. Ancak Kardeşlerim dizisi için böyle bir durum söz konusu değil.

Kardeşlerim Dizisi Sezon Finali Yapacak mı?

Kardeşlerim dizisinde yaşanan heyecanlı olaylardan ötürü dizinin yakın zamanda sezon finali yapacağı iddia ediliyor. Ancak böyle bir durum şu an için söz konusu değil. Yapımcıdan veya kanaldan resmi bir açıklama gelmedikçe sezon finali yapacağını düşünmüyoruz. Yakın zamanda Kardeşlerim dizisiyle ilgili bilinmeyenler ortaya çıkacaktır. Başrollerinde ünlü isimlerin oynadığı dizinin seyri şu an için iyi gitmekte. Kardeşlerim dizisi, rakiplerine gözdağı vererek başarılı yükselişini sürdürme gayreti içerisinde. Başarılı olduğunu da söyleyebiliriz. Çünkü pek çok rakibini gerisinde bıraktı.