Kardeşlerim Dizisindeki O Sahne Herkesi Göz Yaşına Boğdu! Başrol Oyuncusu Diziye İşte Böyle Veda Etti!

Kardeşlerim Dizisindeki O Sahne Herkesi Göz Yaşına Boğdu! Başrol Oyuncusu Diziye İşte Böyle Veda Etti!

Kardeşlerim dizisinin izleyicileri geçen hafta yayınlanan bölümünde dizinin baş karakterlerinden Kadir’in ölümü ile izleyiciler şaşkına uğradı. Bunun ardından Melisa’nın gidişi de izleyicileri derinler sarstı. 27 Kasım Cumartesi akşamı Kardeşlerim dizisinin yayınlanacak olan yeni bölümü herkesi gözyaşlarına boğulmaya hazırlanıyor. İşte haberin tüm detayları...

Cumartesi akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kardeşlerim dizisi şok üstüne şok yaşatmaya devam ediyor. Dizinin Bir önceki bölümünün tanıtımında izleyiciler Kadir'in öleceğini görmüş ancak buna inanmadıklarını sosyal medyadan söylemişti. Fakat bunun üzerine diziye olan merak daha da artıyor. Kardeşlerim dizisinin yeni bölüm fragmanında ise Kadir’in gerçekten diziye veda ettiği ortaya çıktı.

Halit Özgür Sarı, Kardeşlerim dizisine veda ediyor

Dizinin tanıtımının paylaşılmasının ardından kısa sürede tüm gerçek ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Kadir karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı'nın diziden ayrıldığı belirlendi. Bu da Kadir’in gerçekten öldüğünü gözler önüne serdi. İzleyici ise bu duruma inanamadı. Cumartesi akşamının gelmesinin ardından dizi severler Kadir'in ölümüne bizzat şahit oldu. Bunun ardından Kadir’in kız arkadaşı olan Melisa'ya hayat veren Damlasu İkizoğlu da diziden ayrıldı. Bu ayrılık Kadir’in ölümünden sonra resmen tuz biber oldu. Bu ayrılıkların ardından dizi severler, Kadir’in kadrodan ayrılmaması gerektiğini ifade etti.

Ömer, Asiye ve Emel Kadir’in ölümü ile adeta sarsılır

Cumartesi akşamı izleyici ile buluşan Kardeşlerim dizisinde Kadir'in ölümü herkesi gözyaşlarına boğdu. Acıklı sahnelerin daha bitmemesi ile birlikte dizinin yeni bölümü de şimdiden merak söz konusu oldu. Kardeşlerim dizisinin 27 Kasım Cumartesi akşamı ekranlara gelecek olan fragmanı da yayınlandı. Tanıtımı gösterilen Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü izleyicileri derinden sarstı. Dizinin yeni bölümünde Kadir’siz ilk bölümler ekranlara gelecek. Ömer, Asiye ve Emel Kadir’in ölümüyle sarsılır. İzleyici Kadir'in ölümünün ardından üç kardeşin hayatının değişip değişmeyeceğini merak ediyor. Dizinin yeni bölümü ile birlikte Eren, kardeşlerinin hayatına yeni bir boyut kazandırmak için elinden gelen her şeyi yapacak. İzleyiciyi ise bol bol duygusal sahneler bekliyor.