Kardeşlerim Dizisindeki Ayrılık Haberi Herkesi Şaşkına Çevirdi! ATV Dizilerinde Deprem Oluyor

Kardeşlerim Dizisindeki Ayrılık Haberi Herkesi Şaşkına Çevirdi! ATV Dizilerinde Deprem Oluyor

ATV ekranında izleyici ile buluşan Kardeşlerim dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmayı başardı. Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşan Kardeşlerim dizisi, her hafta yeni bölümü ile ekranlara gelmeye devam ediyor.

Yayınlandığı günden bu yana tüm kişiler kategorisinde çok iyi reytingler elde eden Kardeşlerim dizisi, son dönemde yapılan eleştiriler ile gündeme geliyor. Bunun dışında Doruk ile Asiye karakterleri ise son zamanlarda dikkatleri daha çok üzerine çekmeyi başardı. Kardeşlerim dizisinin hayranları dizi hakkında eleştiriler yapmaya başladı.

Kardeşlerim dizisi eleştiri odağı oldu

Asiye ile Doruk aşkı Kardeşlerim dizisinde çok hoş paylaşımlar yapılarak anılıyor. Bunun dışında kulislerden alınan bilgiler neticesinde Asiye ve Doruk aşkı iyi bir başlangıç yapacak. Asiye ile Doruk arasındaki aşk daha da alevlenecek. Dizi severler, bu iki karakteri izlemekten mutlu olduklarını söyledi. Çok fazla dram sahnesi ile anılan Kardeşlerim dizisi, Asiye ve Doruk’un aşkı ile gündem olmaya devam ediyor. Bunun dışında dizi severler, Asiye ve Doruk’un ayrılık sahnelerine tepki göstermeyi ihmal etmedi. Kardeşlerim dizisi ATV ekranlarında 16 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’da izleyici ile buluşmaya devam edecek.