Kardeşlerim Dizisinde Suzan'ın Yasak AŞK Skandalı Ortaya Çıkıyor! Suzan Ne Yapacak?

Kardeşlerim Dizisinde Suzan'ın Yasak AŞK Skandalı Ortaya Çıkıyor! Suzan Ne Yapacak?

Kardeşlerim dizisi tüm heyecanıyla yayın hayatına devam etmekte. Yeni bölümleri yayınlanalı henüz birkaç hafta geçmesine rağmen büyük bir izleyici kitlesine hitap etmeye başladı bile. Suzan ne yapacak? Suzan hamile mi? Suzan kimden hamile?

Dizinin oldukça etkili bir sezon geçirdiğini söyleyebiliriz. İlk sezonu ve yolun henüz başında olması dizi için güzel bir gelişme olarak nitelendiriliyor. Artık bu tarz bir dizinin birkaç sezon daha ekran başında olması beklenmekte. Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşanıyor? Kardeşlerim dizisi fragmanı izleyenleri o kadar fazla etkiledi ki artık tüm gelişmeler dizinin seyrini değiştirebilir. Özellikle de Akif'in başına gelenler, onun ne yapması gerektiği konusunda kararsız kalmasına neden olacak.

Kardeşlerim Suzan Her Şeyi İtiraf Ediyor!

Kardeşlerim dizisinde Suzan ile Nebahat'ın konuşması büyük yankı uyandıracak. Dizide Suzan'ın anlatacaklarını tüm dikkatiyle dinleyen Nebahat şoka uğrayacak. Büyük bir ihanetle karşılaştığı için ne yapacağını bilemeyecek. O an için hıncını bizzat Suzan'dan çıkaracak. Suzan'a attığı tokat sonrasında ise olaylar daha da farklı bir noktaya taşınacak. Peki Suzan'ın Nebahat'a yaptığı itiraf ne?

Suzan Yasak Aşk Yaşıyor!

Arif ile Suzan'ın yasak aşk yaşadığı ve üstelik Suzan'ın Arif'ten hamile olduğu ortaya çıkacak. Bu şaşırtıcı gerçek sonrasında başta Suzan olmak üzere pek çok kişi mağdur konumunda. Çünkü Suzan hem Arif ile evli değil hem de hamile bir şekilde ortada öylece duruyor. Doğacak bebeğiyle beraber nasıl bir hayat kuracağını bilmiyor. Arif ise bu durum karşısında ne yapacağını bilememekte.

Arif Zor Durumda Kalacak!

Yasak aşkından doğacak bir bebeği olması ve bu olayı Nebahat'in öğrenmesi Arif'i iyice zorlayacak. Dizinin ilk bölümlerinden itibaren başı beladan eksik olmayan Arif, bu sefer gerçekten de sağlam kayaya çarptı. Eğer bir şekilde önlem almaz veya çözüm üretemezse kendisini kötü bir geleceğin beklediğinin o da farkında. Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla izleyiciye heyecan katmakta olan Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü iple çekiliyor. Bakalım dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak ve Suzan ile Arif'in arasındaki ilişki nasıl çözümlenecek. Beklentiler o kadar yüksek ki izleyiciler dizinin başlaması için adeta gün sayıyordu. Şimdi ise diziye saatler kala sosyal medyada önemli bir topluluk dizinin yeni bölümle ilgili değerlendirmesini yapıyor.