Kardeşlerim Dizisinde Suzan'ın Vereceği Karar Tüm Dengeleri Değiştirecek!

Kardeşlerim Dizisinde Suzan'ın Vereceği Karar Tüm Dengeleri Değiştirecek!

Kardeşlerim dizisi reytingler iyi durumda bu gidişle reyting sorunu yaşamayacak. Olaylar biraz karmaşık hal alacak. Suzan ne karar verecek? Suzan'ın başına ne gelecek? Aktif ve Suzan nasıl yakalandı?

Kardeşlerim dizisinin 6. bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin fragmanları incelendiğinde önemli gelişmelerle karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz. Özellikle de Suzan'ın vereceği karar dizideki pek çok ismi etkileyecek. Harika'nın yakaladığı Akif ve Suzan ise nasıl tepki vereceklerini şaşırmış vaziyetteler. Suzan son yaşadıklarından fazlasıyla olumsuz etkileneceğe benziyor.

Akif ve Suzan Yakalandı!

Kardeşlerim dizisinin son bölümünde yaşanan skandal Akif ve Suzan'ın öpüşme sahnesi, Harika'nın onları yakalamasıyla son bulacak. İkilinin yaşamış olduğu bu olay aynı zamanda onların sonunu getirebilir. Harika verdiği tepkiyle düşüncesini açık açık ortaya koyarken Suzan'ın bu durumdan rahatsız olması ve ne yapacağını bilememesi de gözlerden kaçmadı.

Suzan Önemli Bir Karar Verecek!

Öte yandan Suzan'ın alacağı kararı Nebahat ve Akif'e açıklaması da büyük olay olacak. Çünkü bu karar sonrasında iki isminde şaşkınlıklarını gizleyemediği fragmana yansıdı. Bu kararın ne olduğu ve nasıl bir hamle yapacağını ise yeni bölümde çok daha net anlayabileceğiz. Suzan'ın Akif'e nazaran bu konularda daha hassas ve duygusal olduğu gözler önüne seriliyor.

Suzan Merdivenlerden Düştü!

Başı bir türlü zorluklardan ve beladan kurtulmayan Suzan, merdivenlerden düşerek canını acıtacak. Dizinin ilginç ve dikkat çeken sahnelerinden biri olan bu olayda yine her şey Suzan'ın etrafında dönecek. Geçen bölümde yaşanan öpüşme olayıyla ilgili kızına tam olarak açıklama da yapamayan Suzan'la ilgili önemli gelişmelerin yaşandığı bir bölüm bizleri bekliyor olacak. Öte yandan Ömer ve Kadir'in yaşayacakları ise izleyiciler tarafından dikkatle izlenecek.

Çünkü iki ismi de hiç de iyi şeyler beklemiyor.

Yayınlandığı günden bu yana önemli olaylarla izleyicinin beğenisini kazanan Kardeşlerim dizisi, tüm heyecanıyla yayın hayatına devam ediyor. Elde ettiği reytinglere de bakılırsa dizinin uzun bir süre daha reyting anlamında rahat edeceği belirtilmekte. Bir süredir ikinci sezonu yayınlanıp yayınlanmayacağı soruluyordu ve dizinin gidişatına göre de bu bilgi yakın zamanda doğrulanacak. Başrollerinde oynayan Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete ve Ahu Yağtu gibi isimlerin yer aldığı dizi beklenenin aksine çok daha güzel tepkilerle karşılaştı.