Kardeşlerim Dizisinde Senarist Konudan Saptı! İzleyicileri Hayal Kırıklığına Uğrattı!

Kardeşlerim dizisi ilk yayınlandığı günden beri izleyicileri ekranlara kilitleyip göz yaşları döktürüyor. Fakat yayınlanan 5.bölüm 2.fragmanı izleyen izleyiciler sosyal medya da tepkisi tutamadı. Hayal kırıklığına uğradı.

Cumartesi akşamları yayınlanan ATV kanalının reytingleri yüksek olan yeni dizisi Kardeşlerim ilk bölümleri olmasına rağmen çıtayı yüksek tutan dizi iyi bir başlangıç yaptı, beklenenden daha etkili olan dizi ilgi odağı olmayı  beklemiyordu. ATV’nin yeni favorisi olmayı henüz  ilk bölümlerinde olmasına rağmen başaran Kardeşlerim dizisi, cumartesi akşamları atv ekranlarının başına geçen seyircilere fazlasıyla duygusallığı yansıtıyor.

Dönül Dağı Dizisini Geçebilir!

Gözyaşlarını tutamayan Kardeşlerim dizisinin takipçileri , yetim ve öksüz olarak yetişmenin zorlukları ile hayat mücadelesi veren 4 kardeşin hikayesini büyük  ilgiyle takip ediyorlar. Gönül Dağı dizisinin tüm alanlarda  başarı kazandığı Cumartesi akşamlarına hızlıca pot kıran Kardeşlerim,  TRT1 dizisine rakip olmaya yaklaştı. İlerleyen zamanlarda ve yayınlanan bölümleriyle Gönül Dağı dizisinin başarı yakaladığı alanlarda geçebilir.

 

AB ve ABC1’de tüm kişilere göre daha alçak oranlar elde eden dizi, izlenme oranlarını yüksek tutmayı başardı. Cumartesi akşamının en çok izlenen  ikinci dizisi olarak yer aldı. Tek sorunları hayatla olan kavgaları ve  dört kardeşin iç burkan, sevgi içine hikâyede  5. yeni bölümde gene izleyicileri etkileyecek gelişmeler var.

Dizinin 5. bölümünden 2. fragman yayınlandı. İzleyicileri kötü etkileyecek bir olay  var. 4 kardeşin hayata hep beraber tutundukları bir hava vardı fakat şimdi kardeşlerin arasının açılma ihtimali  belirdi. Fragmana göre  gizleyiciler tepkilerini yorumlar da belirtti.

Sosyal Medya'dan Tepki!

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Senarist ne kullanıyorsan elindekini sakince yere bırak ve kardeşlerin arasını bozmaya çalışan o dumanlı kafanı hemen toparla, tamam?”

Cumartesi akşamı yeni bölümü heyecanla  beklediklerini söyleyen dizi takipçileri, Melisa sayesinde  abi ile kardeşin arasının açılmasını istemiyor. Bu sebeple de senariste yönelik yorumlar sosyal medyada sürekli  paylaşılarak dikkat çekilmeye çalışılıyor.

Kadir ve Ömer’in Melisa sebebiyle birbirine düşmesini istemeyen Kardeşlerim takipçileri. “Senarist saçmalama sakın böyle bir şey yapma” diye uyarılarda da bulunuyor.