Kardeşlerim Dizisinde Şaşırtan Veda! Kardeşlerim Dizisinden Ünlü Oyuncu Böyle Ayrıldı

Kardeşlerim Dizisinde Şaşırtan Veda! Kardeşlerim Dizisinden Ünlü Oyuncu Böyle Ayrıldı

ATV Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü çok konuşulacak. Çünkü dizide öyle anlar yaşandı ki Kadir karakterini bir daha göremeyebiliriz. Halit Özgür Sarı'nın yapacağı açıklama da çok önemliydi. Çünkü ünlü oyuncunun diziden ayrılacağı düşünüyor. Fragmandaki bir detay her şeyi açığa çıkardı diyebiliriz.

Kardeşlerim yeni bölüm fragmanını izleyenler yapımcı şirkete tepki gösterdi. Oyuncunun hiç beklenmedik bir anda ayrılması karşısında herkes tepkili. Peki trafik kazasında hayatını kaybeden karakter hangisi? Ölüm haberi sonrasında oyuncu kadrosunda önemli bir değişiklik yapılması bekleniyor. ATV'de yayınlanan dizideki gelişmeler oldukça hızlı gerçekleşmekte.

Kadir Diziden Ayrılacak mı?

Kadir karakterinin geçtiğimiz bölüm Akif hakkında öğrendikleri şok etmişti. Akif'in ailesinin ölümüne neden olduğunu bilerek hareket etmesi dikkat çekiyordu. Ona ulaşmak isterken yeni bölüm fragmanında kaza yaptığı görüldü. Kazayı yapanın kendisinin olduğu ceketten anlaşılıyordu. Ceketlerin benzerliği nedeniyle böyle bir tahmin yapılsa da dizi izleyicileri ters köşeye yatırabilir.

Seyirciler Tepkili

ATV dizisini izleyenler Halit Özgür Sarı'nın ayrılığı üzerine tepkisini gösteriyor. Oyuncunun sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapmaması da iyice gerilimi arttırıyor. Bu tarz erken ayrılıklar dizilerin reytinglerine olumsuz etkide bulunabilmekte. Ancak henüz ayrılığa dair kesin bir açıklama gelmediği için beklemeye devam ediyoruz. Yeni bölümde seyircileri neler bekliyor olacak hep birlikte göreceğiz. Ancak reytinglerin bu bölüm daha yüksek olacağı konusunda herkes hemfikir.