Kardeşlerim Dizisinde Oyuncular Tek Tek Ayrılıyor! Kardeşlerim Dizisinden Ayrılan Oyuncuların Listesi

Kardeşlerim Dizisinde Oyuncular Tek Tek Ayrılıyor! Kardeşlerim Dizisinden Ayrılan Oyuncuların Listesi

Kardeşlerim dizisinde büyük ayrılık meydana geldi. ATV'nin sevilen yapımında bir isim daha diziye veda etti. Halit Özgür Sarı'dan sonra sıradaki isim kim oldu? Kadir karakteri kazada hayatını kaybetmişti. ATV'deki bu gelişme izleyicileri olumsuz etkileyecek. İşte diziye veda eden o isim...

ATV'nin yüksek reytingli dizisi Kardeşlerim'de çok ilginç bir gelişme yaşandı. Halit Özgür Sarı'nın ayrılığı daha yeni yeni sindirilirken bir başka oyuncunun daha ekranlara veda edeceği öğrenildi. Bu ayrılıklar dizinin geleceğini etkileyecek. Kardeşlerim dizisi erken final riskiyle karşı karşıya kaldı. Reytinglerin düşmesi ve izlenme oranlarının azalması muhtemel gözüküyor. Peki diziden hangi oyuncu ayrıldı? Ayrılık nedeni oldukça merak ediliyor fakat net bir açıklama da yapılmış değil. Öte yandan Kadir'in diziye veda etmesindeki neden de belli oldu.

Ayrılmayı Kendisi İstedi

Halit Özgür Sarı'nın ayrılığı kendisinin istediği iddia ediliyor. Hal böyle olunca dizideki şok ayrılık bir anda gerçekleşti. Ancak şimdi ayrılacak diğer oyuncu ise daha çok merak edildi. Melisa karakterini canlandıran ünlü oyuncu yeni bölümdeki sahnesiyle adından söz ettirecek.

Damlasu İkizoğlu Neden Gidiyor?

Damlasu İkizoğlu'nun diziden gitme nedenine henüz bir açıklama getirilmedi. Ancak görünen o ki artık ne Kadir'i ne de Melisa'yı izleyebileceğiz. ATV'nin sevilen yapımında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Şimdilik hikayenin nasıl şekilleneceğine göz atacağız. Önümüzdeki haftalar gidişat az çok belli olacaktır.