Kardeşlerim Dizisinde Herkesi Göz Yaşına Boğan Ayrılık! ATV'den Kardeşlerim Dizisi Açıklaması Geldi

Kardeşlerim Dizisinde Herkesi Göz Yaşına Boğan Ayrılık! ATV'den Kardeşlerim Dizisi Açıklaması Geldi

Kardeşlerim'den bir oyuncunun ayrılması bekleniyor. Başroldeki ismin aniden diziye veda etmesi şok etkisi yarattı. Çünkü Halit Özgür Sarı'nın ayrılacağı haberi geldi. Kadir'in kaza yaptıktan sonra hayatını kaybetmesi izleyicileri çıldırdı. Peki ATV dizisinde gerçekten ayrılık var mı yoksa hepsi oyun mu?

ATV'de ekrana gelen Kardeşlerim dizisinde şok bir ayrılık gündeme geldi. Dizinin başrol karakterlerinden olan Kadir, geçireceği bir kaza sonucu hayatını kaybedecek. İzleyiciler fragmanı izleyince ne söyleyeceğini bilemedi. Çünkü dizinin yeni bölüm fragmanına bakacak olursak Kadir'in öldüğü görülüyor. Peki Halit Özgür Sarı artık diziden ayrılıyor mu? Kardeşlerim dizisindeki bu ayrılığa dair çeşitli detayları paylaşacağız.

Kadir Neden Ayrılıyor?

Kadir'in kaza yaptığı görülmekte. Ailesinin katilini henüz yeni bulan Kadir, geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybedecek. İzleyiciler onu ceketinden tanıdı ve öldüğüne kanaat getirdi. Ancak henüz kesinleşmiş bir şey olmadığını da belirtelim. Kadir'in ağır yaralı olması ve bir şekilde hayata tutunması da mümkün. Dizinin yeni bölümünü izlediğimizde tüm detaylar ortaya çıkacak.

Halit Özgür Sarı'nın Yeni Dizisi

Halit Özgür Sarı, Hakan: Muhafız ve Kırmızı Oda'daki rolleri ile adından söz ettirmişti. Oyuncunun Kardeşlerim'e transferi çok konuşulmuştu. Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu, Fadık Sevin Atasoy ve Simge Selçuk'un oynadığı diziden ayrılması muhtemel gözüküyor.