Kardeşlerim Dizisinde Bir Ayrılık Daha!  ATV Dizisi Kardeşlerim Final mi Yapıyor?

Kardeşlerim Dizisinde Bir Ayrılık Daha! ATV Dizisi Kardeşlerim Final mi Yapıyor?

Kardeşlerim dizisi yeni bölümünde Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu'ndan sonra yeni bir ayrılık yaşanacak. Ünlü oyuncu Celil Nalçakan'ın artık diziye veda edeceği konuşuluyor. ATV'deki dizinin yeni bölümün fragmanını izleyenler gözlerine inanmak istemedi. Kardeşlerim dizisi final mi yapacak?

ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde ayrılık gelişmeleri bir türlü bitmiyor. Dizinin yeni bölümünde Kadir ve Melisa karakterlerinin ayrılması ses getirmişti. Ancak öyle gelişmeler yaşandı ki bu isimlerden sonra birinin daha diziye veda edeceği ortaya çıktı. ATV dizisi seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Kardeşlerim'den bu sefer hangi isim ayrılacak? Merak edilen sorunun cevabını sizlerle paylaşıyoruz.

Celil Nalçakan Diziden Ayrılacak!

Celil Nalçakan'ın yeni bir proje ile anlaşacağı ve dolayısıyla ekranlara veda edeceği iddia edildi. Kardeşlerim dizisinin ilk bölümünden itibaren kendisini gördüğümüz ünlü ismin artık farklı bir projede oynayacağı belirtiliyor. İddialar ne kadar doğru bilinmez ancak Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu ayrılıklarından sonra bu gelişmelerin yaşanması şaşırtmayacaktır.

Kardeşlerim Final mi Yapacak?

Dizideki peş peşe gelen oyuncu ayrılıklarının finale hazırlık olduğu iddia edildi. Kardeşlerim dizisinin final yapması seyircileri şoka uğratacaktır. Çünkü dizinin geldiği konuma bakacak olursak bu kadar yüksek reytingler varken daha ikinci sezonda final yapılması pek de mantıklı durmuyor. En azından hikayenin bu kadar kısa olması şaşırtıcı. Çünkü genel olarak dizinin en az birkaç sezon sürmesi bekleniyordu.