Kardeşlerim Dizisinde 10 Gün İçinde 2 Oyuncu Birden Ayrıldı!

Kardeşlerim Dizisinde 10 Gün İçinde 2 Oyuncu Birden Ayrıldı!

Kardeşlerim dizisinde Kadir ayrılığından sonra ikinci bir şok yaşanabilir. Diziden ayrılması beklenen isim ise çok şaşırttı. Kadir'in yanı sıra Su Burcu Yazgı Coşkun'un hayat verdiği Asiye karakteri de diziye veda edebilir. Peki ATV dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Kardeşlerim dizisi final yapacak mı?

Kardeşlerim dizisinin bu sezon en dikkat çeken gelişmesi şüphesiz Halit Özgür Sarı yani Kadir'in ayrılığıydı. Seyirciler büyük hayal kırıklığına uğradı ve dizinin reytingleri bu gelişmeden biraz etkilendi. Daha sonra Melisa ekranlarda gözükmemeye başladı. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan  Celil Nalçakan, Su Burcu Yazgı Coşkun, Halit Özgür Sarı, Onur Seyit Yaran ve Ahu Yağtu'dan geriye kimlerin kalacağı merak ediliyor. Şimdi ise Su Burcu Yazgı Coşkun'la ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmakta.

Asiye'den Kötü Haber!

Dizinin yeni bölümlerinde Asiye karakterinin ayrılığı haberini alabiliriz. Seyirciler, bu ani ayrılıkların nedenini merak ediyor. Yoksa dizide final hazırlığı mı var? Pek çok kişi dizinin birkaç sezon daha devam etmesini beklerken hikayenin ne zaman sona ereceği hakkında bilgi edinmek istiyor.

Kardeşlerim Final Tarihi

Dizi için belirlenen final tarihi resmi olarak açıklanmasa da 2022 Haziran ayında final yapabileceği belirtilmekte. Eğer hikayede bir değişiklik olmaz ise önümüzdeki yıl son bölümü izleyebiliriz. ATV'nin yüksek reytingli dizisi, izlenme oranları yüksek diye senaryoyu değiştirmek istemiyor. Hikaye ne ise onu yayınlama kararı alan dizi, ilgiyle takip edilmekte.