Kardeşlerim Dizisi Youtube Trend Listesi Arasında 1 Numara! İzleyen Bir Daha İzliyor!

Kardeşlerim dizisi atak yapmaya devam ediyor. İzleyicileri ekranlara kilitleyerek göz yaşlarına boğuyor. İzleyenler bir daha izliyor. Kısa sürede sosyal medya ve youtube trendler arasında yer alıyor. İşte Kardeşlerim 5.bölüm fragmanı ve özeti.

ATV ekranlarında yayınlanan "Kardeşlerim" dizisi cumartesi akşamı gene izleyicileri ekrana kilitledi. 4 kardeşin annesiz ve babasız büyümesi, yaşam savaşı vermesi izleyicileri çok etkiledi. İzleyiciler göz yaşlarına hakim olamadı.

Kardeşlerim Dizisi Son Durum!

Dramatik hikayesi ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Kardeşlerim dizisi oyuncu kadrosu ile ön planda duruyor. Yayınlandığı günden itibaren reytinglerde artışlar yapmaya devam ediyor.  Kardeşlerim dizisi 5.bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren trend videolar arasında yer aldı. Ayrı zamanda izleyiciler  o kadar  çok etkilendi ki sosyal medya da paylaşım ve yorumlarda eksik olmadı.

Kısa sürede büyük bir izlenme kitlesini yakaladı. Milyonlarca izleyici sosyal medya da paylaşımlar yapmaya dizi hakkında araştırma yapmaya ayrıca izlerken de göz yaşlarını tutamadılar.

Kardeşlerim Dizisi Youtube Trend Listesinde 1 Numara!

Fragmanın veya kısa özetlerin yayınlandığı andan itibaren kısa sürede trend listesine giriyor. Yorumların ve paylaşımların ardı arkası kesilmiyor. Bazı yorumlarda  ise " Tekrar baş sarıp sarıp izlediğim sahneler var" diyen dahi oluyor. 

Kardeşlerim Dizisi 5.Bölüm Fragmanı!

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekrana getiriyor.

Hadi yüreğim ha gayret,

Hele sıkı dur hele sabret...

" Başını eğme dik tut, Bu bir rüyaydı farzet..."