Kardeşlerim Dizisi Yayından Kalktı! ATV'den Kardeşlerim Dizisi Kararı Geldi

Kardeşlerim Dizisi Yayından Kalktı! ATV'den Kardeşlerim Dizisi Kararı Geldi

Kardeşlerim dizisi final yapacak mı diye sorulurken şok bir gelişme yaşandı. Kardeşlerim yeni bölümü ATV'de yayınlanmayacak! 1 Ocak Cumartesi günü beklenen bölüm ekranda yok. Peki Kardeşlerim dizisi neden yok? Dizi için ATV'den açıklama geldi. İşte çok konuşulan dizilerden biri olan Kardeşlerim'de yaşananlar...

ATV'de ekrana gelen Kardeşlerim dizisiyle ilgili pek çok iddia ortaya atılıyor. Dizinin yılbaşı nedeniyle bir hafta ekranda olmayacağı belirtildi. Dolayısıyla 1 Ocak 2022 Cumartesi günü yayınlanacak. En son 25 Aralık'ta ekrana gelen diziyle ilgili merak edilenler bitmiş değil. Peki dizi ne zaman ekrana gelecek? Kardeşlerim dizisi oyuncuları konuyla ilgili açıklama yaptı mı merak ediliyor. Ayrıca ATV'nin diziyi neden yayın akışından kaldırdığı da ortaya çıkacak.

8 Ocak 2022'de Yayınlanacak!

Kardeşlerim'in 8 Ocak 2022'de ATV ekranlarında olacağı öğrenildi. Dolayısıyla bir haftalık ara verilecek. Yılbaşından ötürü bu aranın verileceği konuşuluyor. Diğer diziler de genel olarak bir haftalık ara verecek. Bazı diziler ise iki haftalık çekim arası veriyor. Ancak işin özü iki haftalık süreçten sonra tüm diziler yayın hayatına dönmüş olacak.

Dizide Neler Olacak?

Başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk'un olduğu dizide ne gibi gelişmeler meydana gelecek göreceğiz. Kardeşlerim izleyicileri dizide yeni bir ayrılık yaşanacak mı yaşanmayacak mı merak ediyor. Hal böyle iken diziyle ilgili ne gibi bir gelişme yaşanacak yakında öğreneceğiz.