Kardeşlerim Dizisi Yayından Kaldırılıyor mu? Resmî Açıklama Yapıldı!

Kardeşlerim Dizisi Yayından Kaldırılıyor mu? Resmî Açıklama Yapıldı!

Yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kitlesine sahip olan Kardeşlerim dizisi hakkında açıklama yapıldı. Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine toplayan dizi yakın zamanda çok geniş kitlelere ulaştı. Dizi hakkındaki tüm detaylar...

ATV’nin geçtiğimiz kış sezonu yaptığı en başarılı işlerden biri Kardeşlerim dizisiydi. Sezonun en tutulan dizilerinden biri olmasının sebebi genç oyuncuları ve geniş kitlelere ulaşması, izleyicilerin dikkatini çeken, sıcacık öyküsüyle sezonun en çok tutan işlerinden biri olmayı başardı. Dizi ile ilgili birçok soru işareti mevcutken, Kardeşlerim dizisinin seti için geri sayım başladı.

Hikayesi Anne ve babalarını arka arkaya kaybeden fakir dört kardeşin birbirine sımsıkı sarılmasının anlatan Kardeşlerim dizisi adları daha önce çok duyulmamış genç oyuncuları ile sessiz sakin başlamış ve kısa süre içerisinde büyük başarı elde etmişti.

Kardeşlerim dizisi Türkiye dışında da tutuldu!

Kardeşlerim dizisi Türkiye dışında da tutuldu! Hem reyting olarak hem de sosyal medyada başarı elde eden Kardeşlerim dizisi yurt dışında da büyük bir ilgi gördü. 18. Bölümünde Kardeşlerim dizisi sezon finaline girdi.

Dizinin finaline az bir süre kalmasının ardından diziden birçok oyuncunun ayrılacağı haberi duyuldu. Bu haberin duyulması ile gündem biraz karıştı. Fakat henüz konu ile ilgili herhangi bir resmî açıklama yapılmadı. Bu konu ise şimdilik havada kaldı.

Dizi hakkındaki tüm detaylar ortaya çıktı! Ne zaman ekranlara geri dönecek?

Dizi hakkındaki tüm detaylar ortaya çıktı! Ne zaman ekranlara geri dönecek? Dizinin ekibi bu zamanlarda yaz tatilinde. Alınan bilgilere göre ağustos ayında ise yeni sezonun çekimleri için sette yerlerini alacaklar. Kardeşlerim dizisi Eylül ayında yeni sezon bölümleri ile ekranda olacak.

Dizinin hayranları yeni sezon setinin başlamasına az bir süre kalmışken, şimdi ekipten gelecek güzel haberleri bekliyor.  Bu hali ile de çok sevilen dizi kadrosunda oluşabilecek ayrılık dizinin yeni sezonu için önemli değişikliklere de yol açabilir.